/i/Çıplaklık

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 626.
    +15
    dıbını gibtiğimin başlığını çıplaklığa taşımışlar oruspu çocukları iyice sözlüğün dıbına koydular sinirim bozuldu hemen sonucu yazıyorum bitiriyorum oruspu çocukları alın buda zütünüze girsin bir dahada hiç bir şey yazmam sözlüğe yarak kafaları.

    Kahvelerimizi içerken nermin oruspusunun telefonu çaldı yanımızda konuşuyordu kalkma gereği duymuyordu. Bir erkek sesi geliyordu telefonun ucundan. Neyse konuşmasını bitirdi. Sen şuraya gel Furkan seni getirir dedi. Ne oluyor lan dedim. Nermin konuştu. Furkan bizim Nazlının kocası seni görmek için gelecekmiş nerede kaldığına kimle kaldığına falan bakacakmış dün gece onlardaydım ya öyle lafın arasında geçmişti çocuk sahipsiz hissetmesin kendini dedi. Furkanda başıyla onayladı gerek yoktu bugüne kadar gelmediler şimdi mi akıllarına gelmişiz dedi. Benimde kafamda soru işaretleri oluşmuştu. Neyse beklemeye koyulduk. Telefon çaldı
    Herneyse ertesi gün pazartesi Furkanın pazartesi-salı sabah 9 dan 5 e kadar okulu oluyordu. konuşurken yarın napacağını falan sordum 6-7 gibi evde olurum sen napacaksın dedi? Sanki evde durmamı istemiyormuş gibi bir tavırla söyledi bunu yada ben öyle hissettim bilmiyorum. Bende Aysunla buluşacağım biraz işlerimiz var onları halledeceğim dedim. Nermin orsupusuda pür dikkat bizi dinliyordu. Nermin teyzede bütün gün evde yalnız kalacak diye ekledim.
    Yok Yok beni merak etmeyin Nazlıyla buluşacağız işlerimiz var eski arkadaşları falan gezeceğiz yani yarın bende yoğun olacağım dedi.
    Bu durumda aslında benim evden gitmeme gerek kalmıyordu ama yinede söylemiştim artık.
    Nazlının kocası olacak adam geldi tahmin edebileceğiniz gibi dün gece barda takıldığı adamın ta kendisiydi. Nasıl bir denklem vardı karşımda bilmiyordum ama adamla selamlaştık ve oturdu bana baktı biraz dik dik onun için risk unsuruydum tabi. Sonra ee Furkan neler yapıyorsunuz bakalım falan diye girdi konuşmaya. Düzgün bir Türkçesi vardı. Yakışıklışdı da ama hiç bir neden Nerminle yasak aşk yaşamasını gerektirmiyordu. Furkanın babasını falan sordu. Furkanda abi izmire gitti işte annem söylemiştir işleri koşturuyo oda dedi. Adam gayet serin biçimde ya evet kolay değil oğlum okadar evi geçindir falan dedi. Herkes kafasıyla onayladı adamın dediklerini. Nermin Bacak bacak üstüne atmış ellerini birleştirmiş belli etmesede gergin bir şekilde konuşmaları dinliyordu.
    Nazlıyı niye getirmedin dedi. Ya Ben buradan çıkınca ters tarafa gidicem onuda çıkarmayayım dedim. Evde kaldı kendisi. Çok samimi bir şekilde nereye gidecen bakayım dedi. Böyle kaç göz yaparak. Furkanda onları izliyordu. Herhalde önceden de araları iyi olacak ki onların bu yakın arkadaş tavırlarına tepki vermiyordu yada veriyordu da bize farkettirmiyordu bilmiyorum
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster