/i/Çıplaklık

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 376.
    +20 -1
    Duşa girdim çıktım falan saçımı fönledim düzelttim sakallarıma şekil verdim güzelce spreyler cartlar curtlar derken aslında sokağa çıkınca ayar olduğumuz tiplere döndüm bir anda. Ne yapalım yeni düzen bunu gerektiriyor yapacak bir şey yok. bu şekilde odadan çıkınca Nermin teyze beni gördü ve vayy dedi kafasını salladı yok yok bu normal arkadaş buluşması değil dedi. Bende üstelemedim sadece güldüm geçtim. içimden de karıya küfür ediyordum tamam hoş bir kadındı ama çok boş boğaz mal birine benziyordu bu hareketleriyle ve ayar oluyordum açıkçası sevmem ben öyle şeyleri amk.

    Salona girdiğimde Furkanla kahkaha ata ata bir konu konuşuyorlardı merak etmedim değil. Ama bana ne deyip geçtim.

    Ayakkabılarımı giyip çıktım dışarı soğuk bir rüzgar vurdu yüzüme kapattım önümü atkımı daha sıkı doladım ve otobüs durağına doğru yol aldım.

    Aysun ila Merkede ki geleneksel buluşma yerimizde buluştuk. Seni gören cennetlik falan diye sarıldı kavaşe. Eee ne yapıyoruz dedi?

    Bilmem depresyonda olan benim sen karar ver neler yapalım falan dedi. Karınlar tok içmenin saati değil avm ye gidelim raflara bakarız sinemaya falan gideriz dedim kararımızı aldıktan sonra yola koyulduk. Oruspunun benim eve gidelim demesini bekliyordum fakat demedi neyse zaten ev ortamından sıkılmıştım nefes almaya ihtiyacım vardı havada soğuktu bir hayli giderken koluma girdi huuur.
    ···
    1. 1.
      0
      daha hizli lan sonuca bagla hadi amk
      ···
    2. 2.
      +16 -1
      Aysun benim ablam oluyor
      ···
      1. 1.
        +7
        Heyt bee senin için ne gururdur
        ···
    3. 3.
      0
      Rezerved
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster