/i/Çıplaklık

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 326.
    +19
    Ben gidip alayım diye ayağa kalktı ve kapıya doğru yol aldı Nermin Ablada kalktı çantasından para getirdi Furkan bişeylerde al yanına dedi salam sosis falan. Furkan ondaki parayıda aldı kapıya yöneldi. Bakkal yakındı hemen 5 dakika mesafede. Bende kendime bir çay koydum gelinceye kadar içerim diye.

    Nermin Abla konuştu;
    -Hayırdır Absolutely Haram Senin ne işin var bakayım

    -Hiç abla ya arkadaşlarla buluşacağız öyle takılalım diyoruz biraz. Seninkini de zütürecektim fakat sen geldiğin için gelemiyor.

    - Aaa olur mu öyle şey dedi? Ben geldim diye çocuk evde mi kalacak. Bende diyorum bu çocuğun yüzü neden asık geldiğimden beri.

    ( Amk Furkanın yüzü bu bilgiyi öğrenmeden öncede asıktı annesinin geleceğine hiç sevinmemişti tabi söyleyemedim.)

    -Yok ya o yüzden değildir genelde böyle zaten Furkan diye geçiştirdim.

    -Kafa salladı. Eee Furkanın kız arkadaşı var mı dedi? Yok dedim daha bulamadık birer sevgili deyip güldüm. Bilirsiniz işte muhabbet karı kız işlerine gelince ortam biraz cıvıklaşır bende bunu sağladım.

    -Aaa genç yakışıklı çocuklarsınız gerçi Furkan senin yanında biraz çocuksu kalıyo ama sen ona abilik yap olmaz öyle falan dedi.

    -Ben kendime daha abilik yapamıyorum nermin abla yeeaaaaa diye saçma bir cümle kurdum gülüşürken falan bizim salak geldi
    ···
    1. 1.
      +8
      panpa gerçekten ekmek alma sırası diye bir düzen varmıydı evde yoksa andaval furkan zütünden mi uydurdu ? hayır öyleyse niyeti bozuk bu çocuğun yani.
      ···
    2. 2.
      0
      yaz muallak
      ···
   tümünü göster