/i/Çıplaklık

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +27
    Şimdilik ayrıntılar çok hoşuma gitmişti ama Furkanın annesine neden bu kadar soğuk olduğu kafamda soru işaretiydi...

    iceri geçtim Furkanla annesi salonda oturmuş napıyosun ne ediyorsun falan diye konuşuyorlardı. Bende geçtim oturdum. Nermin Ablanın seri sorularına maruz kalma vakti gelmişti. Soruyoduda soruyordu amk okulumdan girdi anam babamdan çıktı anam babamdan girdi memleketten derken baya bi olmuştu saat 12 ye geliyordu.

    Kafamda kadın nerede yatacak falan diye düşünmeye başladım ulan bu kadın gelmişte fazladan yorgan falanda yok havada soğuk zaten falan diye düşünürken. Ben odama çekiliyorum millet dedim sempatik bir şekilde. iyi geceler Canım dedi Nermin Abla.

    Furkan bi gelsene kardeşim dedim ve Nermin ablaya gülücük atıp gittim arkama Furkan geldi. Annen nerede yatacak kardeşim. Sen salonda yat annen senin yatakta yatsın uyanınca rahat etsin kalkarım salona falan giderim. Tamam tamam dedi ben ayarlarım iyi bakalamı hadi görüşürüz deyip gibtir ettim tokat atıp yolladım.

    Neyse daha uykum yoktu amk. Laptobu açtım başladım oyun oynamaya derken Nermin Teyze geldi aklıma güzel kadındı harbiden ne biliyim kadının kendine göre bi aurası vardı. bacağındaki dövmede bunu destekliyordu. Ama Furkan gibi android bir oğlunun olması şaşırtıcıydı.

    Yine hoca yanık yanık sabah ezanını okuyup cemaati camiye davet etmeye başlamıştı. Ya rabbi ne zaman sana laik bir kul olacağım diye aklımdan geçirip uykuya dalmak için hazırlandım...

    Bir değişiklik vardı bu gün 31 çekmemiştim. Daha doğrusu canım istemişti. Oysaki Nermin Teyze çok hoşuma gitmişti onu düşünerek 31 çekme yetkisinide kendime vermiştim fakat ne biliyim Furkana haksızlık yaptığımı düşündüğümden vicdanım sızlamıştı özellikle Nermin teyzenin Teyze deme Abla de demesinden sonra...

    Kendi çapımda utanıp sıkılıyordum ve yarın sabahtan uzayıp gidecektim evden...
    ···
    1. 1.
      +12
      abla deme lazım olur
      ···
   tümünü göster