/i/Çıplaklık

  1. 76.
    +15 -1
    Lan Furkan yürü dışarı çıkalım dolaşalım biraz dedim. Oyun oynuyorum diyince sinirlendim. Oyunu her zaman oynarsın her zaman dışarı mı çıkıyoruz amk yürü dışarı çıkalım iki karı kız görürüz yürü hadi dedim yığılmış olduğu yerden kalktı ve üstüne bişeyler giydi bende giyindim çıktık dışarı gezdik yemek yedik tozduk derken Furkan' nın telefon çaldı.

    Arayan annesiydi. Biraz konuştular ve Furkan öteye gitti orada konuşmaya devam ettiler. Elini kolunu falan sallıyordu biraz tartışmalı bir konuşmaydı sanırım.

    Furkan geldi ne oldu lan dedim. Annem 3 saate gelecekmiş dedi. Lan sabah gelecek sanıyordum. Ne biliyim şimdi binmiş geliyor. Tamam neyse sorun yok amk neden sinirlendin sen?

    Ne biliyim amk sinirlerim bozuluyor zaten bu karıya dedi. Lan Annen o senin dedim düzgün konuş. Of giberim ya gelip burada bana karışacak 2 gün bile tahammülüm yok dedi. Bende lan 2 günden ne olacak biliyorum senin halinden anlıyorum evi falanda temizledik zaten hem bende evde olmayacağım annen gelince rahat etsin diye arkadaşa mesaj attım onlarda kalacağımı söyledim.

    Furkandan beklenmeyecek bir şekilde yaa Absolutely Haram öyle olur mu amk annem gelecek diye sen neden düzenini bozuyorsun evden gitmek nereden çıktı amk falan filan diye ötmeye başladı. Lan işine bak dedim. Bende biraz nefes alırım takılırım bunaldım çok dedim. Bensiz gidiyon tabi bırak git beni dedi. Ağlama lan zütlek senlede çıkarız bi ara dedim. Eve gitmeyelim biraz daha dolanıp otogara gideriz anneni alıp geliriz dedim. Sen zahmet etme falan filan dedi. Lan ne olcak dedim. Sonradan otogara gittik Baya bekledik amk 1 bucuk saat falan annesini aradı Furkan.

    Furkan neredesin anne seni bekliyoruz dedi. Otobüs gelmedi mi hala?
    ···
    1. 1.
      +19
      giberim dediği zaman "bende" deseydin ya maksatını anlasın
      ···
   tümünü göster