/i/Çıplaklık

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +22
    O arada Aysuna attığım mesaj geldi aklıma cevap vermiş midir diye koşar adımlarla gittim odaya telefonu aldım ve bir watsapp mesajı görünüyordu. Hemen açtım Aysundan mesaj gelmişti.

    Sen ölmemişmişdin ya biz senin için gıyabında cenaze namazı falan kıldırttık falan yazmıştı amk oruspusu. Bende bozuntuya vermedim cumartesi veya pazar akşamı aksiyona girmek istiyordum gerçekten ve bunu olduğunca kolay yollardan yapmalıydım.

    Duygu sömürüsü kanallarımı açtım hemen. Ya canım benim depresyona girdim amk siz her bir taka depresyona girdiniz bizim için depresyonun ne olduğunu bilmiyorsunuz yazdım.

    Ne depresyonuna girdin?

    Ebenin depresyonuna girdim iyi mi?

    Hee çok komiksin.

    Girdik işte bi depresyona. Napıyon lan yarın müsait misin takılalım filim falan izleyelim sinamaya gideriz biletler benden istersen bişeyler içeriz ( para var tabi amk) Çok ilgiye ihtiyacım var...

    Yaa yarın bizim kızlarla kahvaltıya gidecektik. dedi.

    Ulan kıt. bizde öğlen buluşuruz o zaman zaten seninle sabah sabah nasıl buluşalım?

    Aa haklısın diyip salağa yattı. Belli buluşmak istemiyordu ama bana acıdığı için savunma sistemini çökertmiştim. Neyse buda bir başarıydı. gibimde de değildi aslında ne hissettiği sadece evden uzak durmak istiyorudm...
    ···
   tümünü göster