/i/Çıplaklık

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +27 -1
    Yinede bir şeyler yapmıyordum ve aynı şekil devam ediyorduk. Yatağa yatınca bi on dakika falan kokuya alışıyordum ondan sonra devam ediyordum o derece örtülerim falan pislenmişti. Artık beni değiştir diye isyan ediyorlardı. Ama durmak yok en dibe vurmaya kararlıydım.

    Normalde temiz biriyimdir çarşaflarımı 2 haftada bir yıkardım odamı haftada bir temizler ve ortamın kirlenmesine izin vermezdim. Bu seferlikte böyle olsun amk dedim kendime. Temizlerim bi ara neyse karnımın acıktığını farkettim ve yataktan çıktım arkadaşın yanına gittim oda takışmış bişeylere internetten izliyordu oturdum yanına.

    Başını okşadım lan Furkan dedim sen ne asosyal bi insansın. Tipine bak amk ben asosyalim diye bağırıyor resmen dedim. Güldü

    gibtir lan sen kendine bak dedi.

    En son ne zaman eline bir kız eli değdi lan dedim?

    Gülüyoruz eğleniyoruz falan. Ulan dedim harbiden durumumuz kötü amk bizi biri bu halde görse. Belediyeye şikayet eder direk zehirleyerek öldürürler amk dedim. Gülüştük falan hadi bi şeyler yiyelim dedim. Tamam acıktım dedi üstünü giyde çıkalım yarak kafalı asosyal yürü dedim.

    Odasından çıkıp salona oturdum ve kumandayı elime alıp televizyonu açtım. Gelinceye kadar bakarım hesabı ne olmuş ne bitmiş falan. Satta 5 gibi kıyafet programları var kızlar falan uf ne biçim yine kötü olmaya başladım derken bu salak odadan çıktı.

    Laan Absolutely Haram annem gelecekmiş hafta sonu amk. Bizim buradaki akrabalara uğrayacakmış.
    Lan gibik dedim yarak kafalı şimdimi söylenir bu evin haline bak temizlik yapardık amk salağı rezil edicen bizi kadını zehirleyip öldürmeye mi çalışıyon amk dedim. Arkadaşlarımı bile çağırmıyorum eve rezil olmayalım diye anneni mi çağırdın amk dedim.

    Yaa ne olcak yürü falan dedi. Sus lan gibik senin hayat felsefeni gibiyim ben. Kadın seni bu halde görse evlatlıktan reddeder amk. Yürü marketten de bi iki bir şey alırız bari üstten üstten temizleriz görünen yerleri. Gelince loptoba geçersen giberim senin tahtanı dedim. Çıktık. Hemde benim için iyi olmuştu temizlik yapıp kendime gelmem için sebep olmuştu.

    Çıktık dışarı yemeğimizi yedik alışverişimizi yaptık falan eve geldik...
    ···
   tümünü göster