/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1611 -63
    (bkz: survivor a serkanı değil inciyi gönderiyoruz) burdan devam

    Evet bildiğiniz gibi zamanında ne gibertmeler, ne itelemeler, ne troller yaptık. Serkanı yunanistana itelemekten tutun fatih portakala küfür ettirmeye kadar sayılmayacak kadar başarılı gibertmeler yaptık. Ünlü tv programı Survivorda bu sene gönüllüler takımını halk seçiyor ve onur asrak, ayda kutay (boşaldım), kgb den bi tane adam ve korcan reyiz gibi birsürü gavat başvurmuş. (yılmaz dursun bile başvurrmuş dıbınakoyim)

    Tabi bunca yıllık bakire gibiciler olarak bizimde içimizden biri desteklememiz gerekiyor.

    Evet beyler yapmamız gereken tek şey aşşağıda vereceğim linke tıklayıp sirkana oy vermek. Bizim ne eksiğimiz var lan aog dan kgb den? gören uplasın üstte kalalım.

    LiNK: http://survivor.playcard....or-olurmuolur-serkan-inci

    • **HERKES BiRDEN FAZLA HESAP AÇIP OY VERiSN SERKANA. https://10minutemail.net/?lang=tr BU SiTEDEN 10 DAKiKALIK E MAiL ALIP FACEYE KAYDOLUN VE SERKANA OY VERiN BEYLER. BU ARADA HATAYI ÇÖZDÜM AŞŞAĞIDA GELEN KUTUSU VAR ORAYA iNiN FACEBOOK HESABINIZI DOĞRULAYIN***

    • *inci sever nickli panpamızın yazdığı çok doğru bir yazı; sonuna kadar haklı...
    Beyler şakası bi yana bu olay büyük ve önemli bir olay en önemlisi inci sözlüğün gölgesinde büyüyen kültürlerin böylesine bizlere kafa tutması daha can sıkıcı bir olay

    Aslında durum daha da farklı bizler her zaman yani 6 senedir bakın iki gün var inci sözlüğün 7. yaşına neredeyse 7 senedir biz hiç değişmedik inci sözlük hep aynıydı yani bir yerlerden destek alıp güçlenen değil kendi gücünü ortaya koyan bir sözlük olduk hep fakat karşımızdaki herifler sürekli büyük kesimlerden destek alarak bazı şeyleri başarıyorlar.

    Bizler için gereken tek şey yine bizden olanlardan destek almaktır yani biz bize yeteriz anlatabiliyor muyum ha nasıl diyeceksiniz serkan incinin ve moderatör tayfasının bize destek vermesi en büyük örnektir işte o zaman hatrı sayılır bir ziyaret olur.

    ben sonuna kadar destekliyorum ve destekleyeceğim.

    • *
    • *Amacımız incicaps ve inci sözlüğün facebook sayfalarına bu anketi paylaştırmaktı ve başardık beyler başlığı açmadan önce ortalama 5k civarıydı en son facebookta paylaşılmadan önce 12k civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. benimle birlikte başlığı uplayıp üstte kalmasını sağlayan ve oy veren tüm panpalarıma teşekkürler. 8 saatte oyların 10 bini geçmesini sağladık. başlığı upladığım için uyarı bile aldım.Yapmamız gereken tek şey faha fazla hesap açıp yağlı saça oy vermek ve beklemek.

    • *Aynı amaçla farklı başlıklarda serkana oy veren tüm panpalarımızada sonsuz teşekkürler. Uzun süre sonra tekrar birlik olmayı öğrendik...
    ···
   tümünü göster