/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    0
    e başkan iyi hoş dedinde seviyorum amk karı bakmıyor. diyeceksin ki gibtir et senden değerli mi sen mükemmelsin falan filan yok amk yok kızı görüyorum rampa saçlı telefonu ıypon 6 cuarası parlment olan kekolarla içim yanıyor amk ne yapmalıyım ben.(kız bakmaz bana biliyom)
    ···
    1. 1.
      0
      bakmazsa bakmasın dıbına koyım. lan sizde nerde zütü kalkık, nerde kezban, nerde pelinsu tip var, gider onların zütüne yapışırsınız. bak etrafına aq, iyi aile terbiyesi almış, ahlaklı, düzgün bi kız bulamıyor musun? fakat bütün kızlar aynıdır dostum. dedin ya "nerde keko tipler var kızlar onlara gidiyor" diye. bak şu kadar yıllık pgiboloğum, bu kızların keko sevgisini ben de çözemedim aq. iyi kızlarda zamanla bozulup o kekolara düşebiliyor. ama sen ne yapacaksın? kekliği ürkütmeyeceksin. yavru ceylana yavaş yavaş, sinsi sinsi yaklaşacaksın.

      ha ben ille de pelinsuyu istiyorum diyosan, ne diyem. o pelinsunun hayatı şöyle geçecek. bi keko bulacak, keko bunu zorla gibecek, aradan bi müddet geçince bu kekodan ayrılacak. sonra depresyon moduna girecek, hiç bir erkeğe güvenmiyorum artık diyecek, sonra yine o kekoyla yeniden çıkmaya başlayacak. bu böyle döngü içerisinde devam eder.

      bak sen gibtir et pelinsuyu zeynebe git, fatma da olur, huriye de fena değil. ama pelinsunun 250 gramlık kukuletasını gibmek için girdiğin mücadele de hayatın gibilmiş bir biçimde ayrılırsın. yapma
      ···
   tümünü göster