1. 1.
    +12 -1
    yazı baya uzun olmuş bilgisayardan giren panpalar okurken dinlemelik şarkı atam bari (: https://youtu.be/SVvFJilvjas

    hiçte öyle inci kurucusuyum diye övünme amcık serkan, ismail. kim varsa başta, kim kendini bu topluluğun yaratıcısı sanıyorsa bu sözlük yazarlarının yannanını dibine kadar köklesinler. bu topluluk bir ihtiyaçtan doğdu, bugün inci olmazdı başka sözlük olurdu, başka bi oluşum olurdu. bu toplum insanlara zorla taktırılmaya çalışılan at gözlükler nedeniyle, tarafsızlığını yitirmiş medyalar, kısıtlanan özgürlükler, iki gibimlik değeri olmayan tv programlarına tepki olarak kuruldu.

    biz o ziyaretleri neden yaptık lan hiç düşündünüz mü? biz o para açlığından ölen, tv başında aptallaşan insanların zamanlarını sömüren yapımcılara inat yaptık. farkındalık yaratmak için yaptık ulan. altını şer incisi ker basit bi slogandan çok daha fazlasıydı, bizi susturmaya çalışanlara sesimizi bir çok kez duyurduk. bazı masum sunucularımız her ne kadar mağdur bıraksakta bu farkındalığı oluşturmak için uğraşılan her zerresine değerdi.

    bunca zaman susturulmaya çalışıldık. ailemizin bizlere verdiği ahlaktan, terbiyeden bahsetmiyorum dostlarım, medyadan, hükümetten, ilgili makamlar ve kuruluşlardan bahsediyorum. bizi susturamadılar, liseli diye tabir ettiğimiz şimdiki kardeşlerimizi de susturamayacaklar. çünkü bizler inci kültürü ile yetişen, yeri geldiğinde seçme seçilme hakkını anasının dıbına kadar koruyan (bkz: ahmet abi), taraftar grubu olmayan takıma (bkz: istanbul bbsk) -ki kardeşim şuan o takımda oynamakta- taraftar desteği sağlamış ve daha aklıma gelmeyen nicelerini başarmış bi grubuz. bizler başlattık sizler liseliler, yeni üniversiteye gidenler, panpalarım, dostlarım sizler devam ettireceksiniz.

    bu topluluk yarın bi gün yok olacak, dağılacak, yaşdıbını yitirecek ama bu demek değildir ki bizlerde yok olmuş olacağız. siz güzel insanlar güzel yerlerde güzel işler yapıyor olacaksınız. çünkü siz incinin koyu mizah kültürüyle büyüdünüz. çünkü siz bu topluluğun yaptıklarını gördünüz. ve belki de en önemlisi, siz inci kültürüyle beslendiniz. inciniz bol, kardeşliğiniz daim olsun. kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın.

    not: yazar alımının açılması kötü bir şey değil beyler, farkındalığımızı olabildiğince çok insana aşılamak, ufuklarını açmak, farz edin ki 80bin demek yerine 800bin diyebilmek kötü bir şey değil.

    dipnot: istanbul büyükşehir belediyespor yeni adı başakşehir spor kulübü

    notun dibi: buradaki tek bir yazar serkandan ve yönetimdeki diğer arkadaşlardan binlerce kat daha yücedir.
    ···
   tümünü göster