/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    0
    Safkan Türk değilsin, anlayamazsın.

    Ben söyleyeyim sana, etnik kırıntısın ;)
    ···
    1. 1.
      0
      nesini anlayamayacam adam nuhun gemisi olayını mühendisliğe aykırı saçmalık olarak nitelendirirken türklerin en iyisi 700 derecede yanan odunlar ile erime noktası 2000 derece olan demirden oluşma dağı erittiğine inanıyor (dağın üstünde yalıtkan olarak duracak tortudan söz etmiyorum bile) sahip olduğu hiçbir şey olmadığı için kendi kendine saksolayan bir adam olup çıkıvermiş kendisi çok akıllı ya gitmiş profesöre tokatını da atmış meslek lisesinde zayıf veren öğretmene bıçak çeken ergenler gibi bu mu sizin atanız ulan bu ciğersiz herif mi bunu şimdi atatürkle fatihle kanuniyle mete hanla alp arslanla aynı kefeye mi koyuyorsunuz yazık günah lan bir de etnik kırıntı derken dikkat et senin gibi liseli değilim
      ···
    2. 2.
      0
      Ahahahah ne güldüm ya :D

      Atsız Beğ Nuh'un gemisi olayını şöyle nitelendirmiştir:

      (Yobazlar) Soy soy insanların bir tek Âdem’le Havva dan türediklerine, Âdem’in 1050 yıl yaşadığına, Havva'nın her yıl biri erkek biri kız olmak üzere ikiz evlat doğurduğuna ve bu kardeşleri birbiriyle evlendirdiklerine inanırlar. Bir Sümer masalından çıkan tufan ve Nuh'un gemisi onlarca tarihi bir hakikattir. Hangi Teknik Üniversitesinden mezun olduğu belli olmayan Nuh'un yaptığı o pazarcı kayığına her cins hayvandan birer çiftin girip sığması ve 40 tufan gününde birbirine yemeden uslu uslu oturması da gerçektir vesaire... Şimdi bu kafadaki adamla bir fikir tartışması yapmaktaki trajediyi düşünün. (A.g.m)

      Anlamadım nasıl nitelendirmiş dedin? Ne alaka mühendisliğe aykırılık? Neyse kafan basmadı tabi. Gelelim diğer olaya.

      Dedtanlar nedir? Olağanüstü varlıklara, olaylara,mucizelere yer verilen halk efsaneleri. Atsız gibi bir Türkçü, Ergenekon Destanı'nın gerçek olduğunu düşünüyormuş söylediğine göre.Siz nasıl gerizekalılarsınız gerçekten merak ediyorum.Çok mu uğraşıyorsunuz bu iş için?

      Neyse diğer konu. Neymiş profesörü tokatlamış.Var mı kanıtın? Çamur at izi kalsın.Bir işinizi de doğru yapın lan. iftirasız yapın adam olun bir kere de.Olamazsınız ama, deneyin en azından.

      Son olarak.Biz bütün Atalarımızı severiz sayarız.Her zaman sahip çıkarız. Sizin gibi işime geldi o işime geldi bu yapmayız.Şöyle söyleyeyim etnik kırıntı:

      Türk değilsin, anlayamazsın!
      ···
    3. 3.
      0
      tokatlayan oteli vardır bilir misin angut başı kendisinin zütüne tekme konuldu diye dekanı orada tokatladı otelin ismi oradan gelir iftira atmam aşkım benim.Şimdi gibtir git.O etnik kırıntı bu şunun döküntüsü diyerek de sadece pkk nın silahla yaptığını sözlerinle yaparsın.Şunu anlayın artık ya hep beraber yaşarız ya da birimizi bile sağ bırakmazlar.Bu lanetli topraklarda tek başına peri masalı yaşayamazsın
      ···
    4. 4.
      0
      Size ihtiyacınız olduğunu mu sanıyorsunuz lan? pkk dediğin şerefsizler kürt milliyetçisidir o ayrı.Ben Türkçüyüm. Türk olmayanı her türlü ayırırım.Çünkü her zaman arkamızdan bıçaklarsınız. Ayak bağı olmaktan başka bir işe de yaramazsınız. Kısacası o kadar önemli değilsin bizler için.2011 de yapılan araştırmalara göre 73 milyonluk nüfusun 57 milyonu Türk. Hepiniz gitseniz biz yine babalar gibi yaşarız.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster