/i/Tespit

  1. 51.
    -1
    Daha önce bu yanlış anlaşılmaları düzeltmeye çalışmıştım ben.

    "Satan (Arapça'da "ş" getirilerek anlam değiştirilmiştir) Sanskritçe 'Eternal Truth' (Sonsuz Doğru/Gerçek) demektir.

    Demon ise 'He who has knowledge' (bilgisi olan) anldıbına gelir ve Demon'lar orijinal Pagan Tanrıları'dır. Arapça da 'cin' olarak geçen kelime 'görünmeyen' dir yani bu kelime islamiyetten önce etraftaki görünmeyen ruhlar için bile teknik olarak kullanılabiliyordu. Tabii bu "görünmeyen" varlıklar aslında "görünmez" değildir, onların görünmezlikleri X ışınınkinden farksızdır (çünkü son zamanlarda insanlarla iletişim için Astral projeksiyon denen bir yöntemi kullanırlar, kendi fiziksel bedenleri de bulunmaktadır). Üçüncü gözünü ve görme çakralarını açan insanlar Tanrıları da, ruhları da, görünmez ışınları da görebilir. Örneğin third eye'ı açık bir bilim adamı Tesla alternatif akım fikrini ona güneş in etrafındaki dönen ışınların (normal gözle görünmeyen ışınlar) verdiğini söylemiştir.

    En başa dönücek olursak, Satan/EA/Enki (türklerde Tengri olarak geçer, Mısırlılar da Ptah) ve diğer Demonlar dünya dışı canlılardır, ve kendileriyle iletişimde olan çoğu kişiye bildirdikleri gibi Orion tarafında bir gezegendedirler (Giza piramitlerinin Orion'un altında olmasının sebebi de budur). Çoğumuzun da gördüğü gibi, insanların Nordic ırkı diye adlandırdıkları ırktandırlar. Örneğin Satan için bu sayfaya bakabilirsiniz http://www.angelfire.com/ ... e/serpentis666/Satan.html

    Tanrılar kendileri her konuda geliştikleri için diğer gezegenleri de mükemmelleştirmek istemişlerdir. Satan'ın bir SS (Spiritüel Satanist) söylediği gibi "Meanning of life is to better yourself and the Universe." (Hayatın anlamı kendini ve evreni iyileştirmektir.)

    Satan/EA/Enki Orion imparatorluğu'nun başındadır, onunla birlikte başta 4 Crowned vardır. insanları homo erectus formundayken bulan Satan'dır, ilk şehri kuran (Eridu (home away from home-evden uzak ev anldıbına gelir) da o'dur.

    Daha sonra Tanrılar insanları tapınaklarda eğitmeye (hem spiritüel hem de teknolojik açıdan) başlamışlardır. Putperestlik vb gibi kavramlar uydurmadır, zira Tanrılar insanlardan tapınma gibi şeyler istememişlerdir. Tam tersine insanlarla birlikte yaşamışlardır, o dönemlerde insan ve Tanrıların ilişkilerinden demi-god (yarı insan yarı Tanrı) kavramı ortaya çıkmıştır.Altın çağ gibi zamanlarda insanlar o zamanki en mükemmel durumlarındadır.
    Ancak daha sonra (Azazel/Utu'nun bir SS'e dediğine göre yaklaşık 10 000 yıl önce ( http://www.angelfire.com/ ... ntis666/Conversation.html ) düşman saldırısı olmuştur. Düşman, kütüphaneleri ve tapınakları ve Priest'leri hedef almıştır, bunun sebebi bilgilerin tamamen yok edilmesi ve tarihin de gerçekliğin de yeniden yazılmasıdır ( http://www.angelfire.com/ ... erpentis666/AlienOne.html ) Her türlü spiritüel yeteneğin öldürülmesi için insanların fonksiyonel enerji (biyoelektrik) kaynağı Kundalini (Kundalini alegori olarak yılan şeklindedir ve Satan'ın sembolüdür) base çakrasına mühürlenmiştir, o zaman insanlar spiritüel/astral açıdan körleşmişlerdir. Kundalini, meditasyonlarla yükseltilebilir, bunun için çakraların açık ve temiz, işlevsel olması gerekir."
    http://www.incisozluk.com.tr/e/163797133/

    insanlara saldıranlar genelde düşman varlıklardır, griler vs. kendim de 1.elden çok uğraştım o saldırılarla.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      biladert sen ankara gel ben sana gösteriym nasıl saldırdıklarını çakra makra hıkaye bazı cınslerı var ananı sıkseler razı olursun oyle ıskence yapıyolar ınsana. bu orglar morglar hıkaye oyle tıpte yaratıklar varkı ve oyle magraları varkı aklın ucuklar.
      ···
      1. 1.
        0
        Bana birşey kanıtlamana gerek yok ben kendim 1.elden Satan ve Tanrılarla çalışıyorum, JoS gurubundaki 10000 kişi gibi de verdiğim bilgileri onaylayabilirim. Bilgin olmayan konularda "hikaye" vs diyemezsin.
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        bilader kendi isine bak o grupla sana iyi carpılmalar dılerım.
        ···
   tümünü göster