/i/Soruları Alayım

  1. 1.
    +94 -63
    Her türlü eleştirinize açığım.Şunu bilmenizi isterim bu başlığı "Tengri Biz Menen" öbeğini ağzından düşürmeyen ergen bir kardeşiniz olarak açmıyorum. Sosyalist,komünist, ateist,müslüman vs. isteyen istediği eleştiriyi yapsın. Elimden geldiğince cevaplayacağım. Kendimden bahsedeyim.

    Ülkücü bir ailenin çocuğuyum. Ailem tarafından çok dindar yetiştitirildim.6 yaşımda Kur'an-ı Kerîm'i hatmettim. Ayrıca milliyetçilik yönünden de ailem çok tutucuydu. Vatan,millet aşkı hiç eksilmezdi babamın, anamın ağızından. Yavuz Bahadıroğlu kitaplarıyla büyüdüm. Tarihi kitaplar hep ilgi alanımdı. Siyasi kitaplarda aynı şekilde. Ergenlik döneminde aklıma bir şüphe düştü. Elbette herkeste olmuştur. Dinimi sorguladım, araştırdım.Bazen sorgulamak yerine sadece oluruna bıraktım. Namazlarımı kılmaya devam edip geçer dedim. Daha sonra Kur'an-ı Kerim'in açıkları türü şeyler araştırdım. Gerçekten haklıydılar.Ama ateistleri asla sevmezdim. Hala sevmiyorum.Bu yüzden direkt silemedim islâmiyet'i kalbimden. Atsız'ın düşünceleri hakkında bilgi sahibi oldum. Kısaca islamiyet'in uydurma olduğunu,bu dinin Hz.muhafazid tarafından Arap toplumunu hizaya sokmak için oluşturulduğunu,bir sürü çelişki olduğunu, ayrıca insan yapımı olduğunu söylüyordu. Ayetleri karşılaştırdım. Gerçekten doğruydu.Ama yine silemedim. islamiyetten kopuşum Arap toplumunun Türklere yaptığı ihanetleri araştırmamla oluştu. Milli duygularım ağır bastı. islamiyeti reddettim.Bir yaratıcının var olduğunu, ancak din kitaplarının uydurma olduğunu düşünüyorum. Kafamda bunları doğrulayacak birçok şey var ama herkes kendi bakış açısından yorumladığı için size saçmalıyor görüneceğim. Belki de şu anda da "ne diyor bu amsalak" diyorsunuz. Okumayacaksınız biliyorum.O yüzden ben şuraya bir özet bırakayım.

    ÖZET:
    Türkçüyüm, Deistim,Ahlak kuralları açısından sadece Türk Töresini rehber ediniyorum.24 yaşındayım. Dini olarak hiçbir ayrım yapmıyorum, benim açımdan ayrım ırklar arasıdır. Sorularınızı bekliyorum beyler.
    ···
   tümünü göster