/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
https://www.google.com.tr...1#imgrc=Kpz9cLYkMwVTzM%3A
  1. 1.
    +12 -9
    Şimdi bakın beyler sürekli önüncü nesilleri aşşağılayan 'yazar'ların gerçekte nasıl biri olduklarını yazacağım.

    Bildiğiniz gibi önüncü nesil geleli 1 sene oldu olmadı. Yani önüncü nesil olan biri maksimum şu sitede 1 senesini harcamıştır. Ama eski nesiller öyle mi?

    Bu işsizlerinin hayatlarındaki tek amacı serkana para kazandırıp züt büyütmektir. Ayrıca bu salakların hayattaki tek başarısı da şu sitede kullanıcı olmaktan öteye geçemez. Kendisine 'yazar' denilmesinden çok zevk alır, çünkü bu kelime onlara hayatında ilk defa gerçekten bir tak başarıyor hissi verir.

    Sanki gerçekten yazar olduklarını sanarlar. işte bu yüzden sizin gelip onların hayatlarındaki tek başarısının sanki üstüne yatmış olduğunuzu düşündükleri için size köpek gibi saldırırlar. Kendilerini takdir etmelerini isterler sizden ömürlerinin 3-5 senesini asalak gibi geçirdikleri için.

    işte bu yüzden acıyın onlara. Evet, acıyın onlara. Onlara kendilerini üstün gibi hissettirin. Yazıktır, hayatlarındaki tek başarılarını ellerinden almayın onların. Son olarak da zamanınızı şu kodumun sitesinde çok fazla heba etmeyin. Tamam, ortam falan ama şu internet aleminin yapmacıklığını, sahteliğini, sanallığını anlayın artık beyler. Şu gibtiğimin sitesine bağımlılığı yüzünden şimdi kim bilir kaç kişi düzgün bir üniversiteyi kazanamadı. Neyse çok uzattım, kararı verecek olan yine sizsiniz.
    ···
   tümünü göster