/i/Tespit

  1. 1.
    +216 -103
    Çünkü kadınların hiç bir önemli işle uzaktan yakından alakası yoktur. Ne bi siyasetle ilgilenirler ne bilimle ne başka bir şeyle. Bir tek dedikodu yapıp erkek bozması binleri ayartmayı bilirler. Başka hiç bir işleri gücleri yoktur. Erkek çalışıp para kazanmak için zütünü yırtıp günde binlerce kevaşeye yalakalık yapar. Onlar bir temizliğini yapar ve arkadaşlarıyla oturur televizyon izler daha sonra kadın erkek eşit değil diye ağlarlar. Anca erkeğin çalışıo kazandığı parayı harcar alışveriş yaparlar. Sonra, kadın erkek eşit değil. Evet değil. Bizi sömürüyorsunuz. Para için kocasını veya sevgilisini iki dakikada satarlar. Çok para verilirse babalarınıda satarlar. Yeter ki para olsun. Dünyaya erkekler hakim erkek hep ön planda diye ağlayıp erkeklerin beynini yıkarlar fakat aslında dünya onlar içindir. Bizi kullaní kendileri keyif yaparlar.
    Bu nedenle ben kadınları ciks objesi olarak görüyorum. Bu dünyada başka hir amaçları olmadığı için.

    Özet : Kadınların hayatta gibilmekten başka hiç bir önemli amacı yoktur. Hep saçma şeylerle ilgilenirler. Bu nedenle cinsel objeler.

    Özet2 : Fotoğrafa bakınca 31 çektiniz dimi? işte anlatmak istediğim o. Tek iße yarar yanları o.

    Not : Genelleme yapmış gibi oldum fakat sözüm bütün kadınlar için geçerli değil. Eski kadınlar böyle değilde yeni nesil böyle.
    ···
   tümünü göster