/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 251.
    +16 -2
    15 dakika yürümenin ardından enfaza varıyoruz. Yaktığım ateş sönmüş, üstünde duman tütüyor. Bir şekilde o ateşi devam ettirmemiz gerekiyor. Hem ısınmak, hem su ihtiyacı hem de aydınlanmak için. Hava hep gri olduğu için tam kestiremesem de saat 16.30-17.00 civarı. Birkaç kilometre ilerisi gözükmüyor. Anlaşıldı. Sis çökecek. Hemen 300 metre ilerideki ağaçlardan odun temin etmemiz lazım. Islak olacak ama onun da bir çözümü var.

    Hemen aynı koltuktan 2 avuç daha sünger alıp yerdeki ahsap parçalardan 2 parça alarak yine fire starter yardımıyla ateşi yakıyorum. Üstünde elimle tuttuğum mataramı ısıtıp Yavuz'a su içiriyorum. Aynı sağlık kiti ile kafasındaki yaraya pansuman ve sargı yapıyorum. Artık iş zamanı.

    Yavuz'un durumu benden daha iyi olduğu için ondan 300 metre ilerideki çamlardan odun getirmesini istiyorum. Kabul ediyor ve oraya doğru ilerlemeye başlıyor.

    Kendi yaramı unutmuşum. Sızlayınca fark ediyorum. Koyduğum solüsyonlu bezi belirli aralıklarla yenilemem gerekiyor. Sargıyı çıkarıp bezi yerinden alıyorum. Alırken dayanılmaz bir şekilde acıyor. Bez iltihaplanmış ve iğrenç bir şekilde kokuyor. Bezi atıyorum. Yine aynı solüsyona aynı miktarda rulo şeklinde bezi batırıp yaranın içine gömüyor ve üstünü sarıyorum. Derken elinde odunlarla Yavuz geliyor.
    ···
    1. 1.
      0
      Hadi devam et aq
      ···
    2. 2.
      +3
      Yavuz doktor yavuz çıkacak beyler
      ···
    3. 3.
      +5 -4
      biraz yavaş salla ananı giberim huur cocugu bir yara o soğukta o kadar kısa sürede nasıl iltihap kapar zütlek 3 gün orda dursan ancak yeşil iltihabı görecek kadar iltihaplanır yalanını gibeyim
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster