/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 201.
    +21 -3
    Şimdi gençler başlıyoruz başlamasına yazmaya ama önce aranızdaki kaşarlanmış şahsa diyeceklerim var. Zira kendisi yalan yanlış ve ağır eleştiri-ithamlarda bulunmuş.

    (#166557107)

    1) dıbına koduğum hıyarı burası incisözlük. Burada terimlerle mi konuşacağım? Hadi kokpit desem anlayabilirler de, pal desem kim anlayacak yavşak? Sen ordunun bütün helikopterlerine binmişsin ya hani(!) bilirsin sadece 2 modelde olan birincisi kokpitin hemen arkasında diğeri kıç kısmında bulunan 1 cm çapında parlak kırmızı lambaları.

    2) Her operasyonel birlikte isteyen kişi tabancasını bacağına takabilir. Kim ne diyecek? Desin hadi de anasının dıbını karışlasınlar. Sen hiç çelik hücum yeleği giydin mi? Sağında solunda oluşan şişkinlikler ani tabanca çekme hareketinde ne tür olumsuzluklar getiriyor biliyor musun?

    3) Teçhizat dediğin kelime Arapça kökenli. Ben ona ekipman diyorum. Gerçi o da fransız kökenli ama olsun. Donatı desem daha iğreti olurdu değil mi?
    ···
    1. 1.
      +12 -2
      Gotveren ona buna cevap yazcagina hiksyeni anlat.. Tmm trende girdin.. 24saat beklemene gerek yok... Yoksa helikopterden kurtuldun ama canini benim yaragimla alirim.. Cabuk yaz
      ···
      1. 1.
        +2 -1
        Birak bu ayaklari. Ilk sayfaya sadece bir entry yazmisin 10 sayfa sonra gelip ona buna catiyon.. Patriotle indiririm he seni
        ···
   tümünü göster