1. 1.
    0
    Ne demiş atalarımız? Katranı kaynatmakla olur mu şeker? Cinsini gibtiğim cinsine çeker. En iyi k*rt ölü k*rt birsürü k*rt tanıyorum hepsinin Allah belasını versin bir tane iyisi yok hepsi dağdan inme ayılar
    ···
    1. 1.
      0
      Muhterem kardeşim bu mantığını düzeltmemiz lazım.Bu mantıkla o beğenmediklerin yada bir şekilde kalbini kırdıkların senden öbür dünya'da hesap sorar.

      Ayrıca cins diye bir şey yoktur. Hepimiz aynı soydan geliyoruz.Bu dediklerimi müslüman olduğunu düşünerek yazıyorum. Bunlara inanmıyorsan zaten müslüman değilsin.

      Bir insanı nasıl yetiştirirsen öyle yetişir.Her insan masum,saf doğar.Ona bölücülüğü öğretirsen bölücü olur. Vatan sevgisi öğretirsen vatansever olur. Müslüman yetiştirirsen müslüman, kafir yetiştirirsen kafir olur.
      ···
    2. 2.
      0
      Yeni doğan k*rtleri de onun vatan haini anası babası yetiştirdiği için cinsine çeker diyoruz zaten sen kardeşlik masallarına inanmaya devam et yıllarca vatanına hainlik yapmış binlerce mehmedi şehit etmiş kopeklere sen kardeşim demeye devam et bi k*rtten kazık yediğin zaman görürsün kardeşliği
      ···
    3. 3.
      0
      Yemediğimi nerden biliyorsun ?

      Ben bir değil 100 kürttende kazık yesem, kürtlerin hepsi şöyledir böyledir demem.

      Ermenilere dahi demem bunu. Aralarında müslüman olanlar vardır diye. Benim inancım ve yetişme tarzım bunu gerektirir. Başkası ne yaparsa yapar.

      Mesela Ankara'da doğmuş büyümüş, esnaflık yapan,soy olarak kürt olan bu işlere hiç bulaşmamış birini bu olaya nasıl katarsın muhterem sen bana bunu söyle. Benim demek istediğim bu.Genelleme olmaz.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster