/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1 -1
    Meclisin yarısı kadın olsa neolur olmazsa ne olur. Böyle saçma noktalara odaklanma ayrıca yasa ile meclisin yarısını kadın yapmak da ayrı Bi saçmalık, Kim işini iyi yapıyosa o vekil olsun isterse tamamı kadın veya erkek olsun. Bunu hak belirlesin. Refah seviyesinden bahsediyorsun , refah olarak neyi kastediyorsun bilmem ama en yüksek intihar oranları yine o ülkelerde bu nasıl refah madem refah çok umrunda git Katarı öv çünkü bahsettiğin ülkeler refah olarak Katar ile yüz ölçüşemez bile. Tecavüz konusuna gelecek olursak özelliklede pid0fili konusunda biz avruğadan çok daha öndeyiz, avrupada çocuğa cinsel obje olarak bakılma oldukça yüksek olduğundan oralarda bir çocuğu tanımıyorsanız sevemezsiniz bile. Tecavüz oranı sıfır diyorsun ama kanıtın yok halbuki o hayran olduğun avrupada her yıl binlerce kişi çocuk ferresi çekmekten tutuklanıyor ama berbat hukuk sistemleri yüzünden bir kaç ay yatıp çıkıyorlar. Çamur attığın islamda ise böyle pisliklerin cezası direk idamdır.
    Kafanı bağladığın aptal ideolojilerden kaldır ve etrafında bak dünyayı gör ve anlamaya çalış. Bilgisizliğin verdiği cesaretle çamur attığın islamın kitabını oku ondan sonra değerlendirmeni yap. Beyinsiz kafanla etrafa pislik saçma
    ···
    1. 1.
      0
      islamın insanları kadınlarını dışarı çıkarmya çekiniyor gibecekler sanki dışarda. tecavüz konusuna gelrsek lan küçücük çocuklarla evlenen sübyancı dolu arabistan ne yobazsın sen. bu arada ben avrupa demedim isveç dedim 5 6 yaşında çocuklara tecavüz eden yobazlarmı iyi çocuk ferresi çekenlermi ?
      ···
   tümünü göster