1. 1.
    +9 -5
    *DEVAMI-
    Mason localarının kapatılması olayları var. bunlar çok geniş konu. buraya yazsam kimse okumayacak. Yazıya yazık olacak belli.
    Yinede kısaca özet geçelim Atatürk ölmeden önce kendi kendine kapatılan localar,Atatürk öldükten sonra ismet inönü tarafından 1948de tekrar açılmıştır.

    Bu konular tabi masonluğa giriyor. ama atatürkün din söylevleri ile masonluk zincirleme olaylar. Yani birini anlatmazsan,birisi ekgib kalır.
    Atatürk bir çırpıda anlatılacak bir adam değil panpalar.

    Atatürke siyonist diyenler, Arkadaşım siz gavat mısınız da hem Atatürk'ün çok büyük bir siyonist çalışmanın ürünü olduğunu söyleyip, hem de bunları gözardı ediyorsunuz? Madem siyonist bir oyunun başrol oyuncusuydu Mustafa Kemal, lan neden finanse çıkılmadı bu adama hiç? Madem o kadar önemli bir plandı bu, adamlar işlerini şansa bırakırlar mı lan sence? Saf mısınız olum?
    Binbir güçlüklerle Sovyetler'den aldığımız bir silah yardımı var, başka da bi tak yok. He o da yine Atatürk'ün sonunda ultimatoma kadar varan müthiş çabaları sonunda zar zor oluyor, her seferinde ekiyor bizi komünist kardeşlerimiz. Sovyetler de komünizme geçtikleri için, bizim emperyalist devletlere verdiğimiz mücadelede bizi destekliyor gibiler. Babalarının hayrına değil yani, istanbul düşse Sovyetler de talan olacak ayrıca.
    Şimdi komunist arkadaşlarımız’ ulu Lenin hakkında nasıl böyle konuşursun yeaaa? ‘diyecekler. Ne biliyon la Lenin hakkında?

    Nereden geldi olum o değirmenin suyu? Lenin üniversite yıllarında part-time Mcdonalds'ta çalışarak mı biriktirdi o paraları? Nereden sağladı o finansı be suratına sıçtığım cevap ver bana?

    Komünist Rusya tamamen bir mason tezgâhıydı. Komünizm de emperyalizmin çıktığı fabrikadan çıkmıştır. Zaten bu adamlarda yöntem şudur: Tez: Kapitalizm + Antitez: Komünizm = Sentez: Küreselleşme. Günümüzde kapitalizmi yumuşatıp liberalizm, komünizmi de sosyalizm yaptılar, yersen...
    Şimdi "Türkiye Cumhuriyeti siyonist bir projedir" diyenlerin penceresinden düşüneyim, empati kurayım diyorum... Lan elimde tam aynı dönemde cereyan etmiş başka bir siyonist devrim var; Kızıl Devrim. Şimdi ona bakıyorum, Avrupa'da partiler kuran, masonlarca finanse edilen ve yahudi olan, çar devrildiğinde dahi Avrupa'da olan bir Lenin var. Sonra Türk Devrimi'ne bakıyorum. Ordusunun başında, askerinin yanında onlarca harpe katılmış bir lider var; Atatürk. Parasızlıktan kırılan, mühimmatı geç ayağına giyecek ayakkabısı olmayan da bir ordusu var
    Lan bu nasıl siyonist proje?

    Atatürk idealistti. Ne dindardı, ne din düşmanıydı. Halkın bağrından kopup gelmiş, yer yer yükselmek adına bazı kesimlerin suyuna gitmiş, deha bir siyasetçi ve mükemmel bir askerdi. Şahsi fikrim budur.
    Peki Atatürk neden sadakat duruşuyla pozlar veriyordu, neden tek bir dünya devletinden bahsetti?

    Şu açıdan bakalım şimdi .. Atatürk Anadolu'yu nasıl organize etti? Hilafet ve saltanatı kurtaracaz diye... Başka türlü bir araya gelir miydi o halk, mümkünatı yok. "Sen benim atama iki yüzlü mü diyorsun!!!11bir" diye parlayan "be hey dürzü milliyetçisi" arkadaşım, kapa çeneni. Atatürk o politikayı izlemeseydi şimdi nah tanıyor olurdun Atatürk diye birisini. Provokatiflik yapıp lafı zütünden anlama, lapa lapa sıçarım suratına senin...
    Atatürk ne zaman köprüyü geçene kadar ayıya dayı demediyse, ne zaman masonların kuyruğuna bastıysa, o zaman yani 3 sene sonra öldü(rüldü).
    edit: bu yazının tamamı http://michaelgibkofield....-neden-olduruldu.html?m=1
    word belgesinde kendimce değiştirerek Koydum buraya. uğraşlarım var benimde ama orjinali budur. uzun yazı sizin için kısalttım
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Adam haklı harbiden sonuna kadar okudum şukuladım geçiyorum helalnolsun
      ···
    2. 2.
      0
      haklısın bro okudum şuku
      ···
    3. 3.
      0
      olur mu knk Atatürk'ün dininden ne demek onlara; başlık açacak konu bulamıyor muallakler sonra.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster