/i/Tespit

  1. 1.
    +110 -176
    bu dıbına falso verdiğimin sırıkları sonsuz evren diliminde iğne başı kadar büyük olmayan dünyada hem cinslerinden 20 30 cm olunca kendilerini ilah bellerler, gene aynı evrenin aynı düzeninde sıçtığımız tak olamayacak dıbına ot tıkadığım sefil kezbanları tarafından beğenilmek onların zütünü kaldırır. nice ünlü yazarlar, şairler,bilim adamları, müzisyenler,düşünürler, dehalar,asaletine doyum olmayan dünya liderleri kısa boylu iken,bu gereksiz ilkel canlılar gene boylarıyla övünmekten çekinmez. iğrençtirler,zencileri üstün ırk kabul ederler, kapşon fetişleri vardır bu salakların. potansiyel amele olduklarından habersiz kendilerini dergi kapaklarında falan hayal ederler. gene ıqsu 80 den yukarı çıkamaz bunların, insanlara tepeden bakmak en büyük fantezileridir. kısacası gibtirin gidin, size gerek yok. savaş çıksında hepinizi toplasınlar aq çocukları.

    ayrıca çükleride küçüktür bunların,ne yazık ki öyledir canlarım.

    çoğuda resimdeki uzaylıya benzer ne yazık ki.

    ayrıca Türk değildirler.en fazla melez olurlar.

    edit:mod galiba 1.10 falan başlık halen taşınmadı kıyak mı geçiyosun aq

    trendle gelen edit: millet kudurmuş amk ahahahahahahahaa

    Son edit:an itibariyle 100 şuku 170 çuqu.o yüz kişi kısa boylulugun verdiği acıyı biliyor, istemsizce sukuladilar yorumlarda da yoklar. gerçekten acı bir durum kısa boylulugun bende hayatım boyunca buna mahkumun hep dalga geçtiler benimle.

    Simdi ben burada kısa boylularla dalga geçsem en fazla 20 çuqu gelirdi, kısa boylular bile şuqulardi aslında. uzun boylularin bu entryi bu denli ciddiye almasinin nedeni çok basit, hayatında kimse uzun boylu olduğu için asagilanmaz,ama kısa boylular sürekli aşağılanır durur.bu da alışkanlık yapar. alışkanlık insanı ya deli yapar ya derviş yapar.siz ne kadar inkar ederseniz edin, kibirlisiniz,ruhunuza işlemiş.
    ···
   tümünü göster