/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +1 -1
    Tekrar lavugun evinin onune geldik aslında canım ne daha fazla kokojambo almak istiyor nede baska bir kadın sadece kendi egomla savasiyorum aeshan ile birlikte yukari ciktik kapiyi caldik bambaska biri actı kapıyı kafasıyla gec hareketi yaptı girerken yaktım bir sigara Nasılsın arkadasım gormeyeli uzun zaman oldu seni dedim once sırıttı bi sonra bu kadarını kendiniz icin mi alıyorsunuz dedi evet diye belirttim ses vermedi adam.

    Ben ayaktayım hala oturmadım zaten o dakikaya dair tek hatirladıgım sey suratım soluna bir yumruk yemem oldu abartmıyorum suurumu kaybettim ayaga kalkmaya gucum yetmiyor ustune birkac darbe daha aldim hayal mayal hatırlıyorum pazar gibi biyerin orda kendime geldim telefon cuzdan ustume giydigim ceket ayakkabi hicbiri yok oturdum bos bos ne oldugunu anlamaya calisiyorum olaylari birlestiremiyordum kafamda.

    Şansıma ordan motorlu taksi geciyordu el yaptım beni otele gotururse parayı otelde vericegimi soyuldugumu soyledim oda iyi basiniza daha kotu seylerde gelebilirmis sansliymissin arkadasim dedi. Otele geldik lobideki herifler tip tip bakıyor hemen merdivenlerden hızlıca ciktim kapıyı yumrukluyorum resmen arda acmıyor icimi bi korku sardı.
    ···
    1. 1.
      0
      seni hindu tanrıları gibsin amk bi hikayeyi anlatamadın gitti
      ···
   tümünü göster