/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +2 -1
    2. line ı aldım aynada kendime bakıyorum daha Hindistana geleli kaç saat olmuş ve yaşadıklarımızı sorguluyorum kendi kendime ben triplerdeyken kapıdan sesler geliyor gittim baktım arda ;

    -Haadi be gelmiş kızlar hiç söylemiyosun amk.
    -Geç kardeşim hadi içeri.
    -Bu ne tavır lan pekekentlige mi soyundun ibine.

    Cevap vermedim neden bilmiyorum ama modum çok düşük neyse başladık gibişe ben ilk postayı attım geçtim tuvalete 3. line ı aldım aklımda ciks para yada herhangi birşey yok beyler sadece o tuvalete gidip daha fazla line almak var.

    3. line ı aldıktan sonra takım elbisemi çıkardım giymeye başladım arda bana dönerek Nereye lan oğlum iyimisin (gülüyor bir yandan gibiyor) ardaya aeshanla konuştugumu 2 karı daha getirceğimi söyledim ve odadan çıktım. Aeshanı arıyorum açmıyor ama kesinlikle vazgeçmiyorum sigara içerkenn sadece aeshanı arıyorum en sonunda açtı ve Bir problem mi oluştu efendim ? dedi ona da bir problem olmadığını o Hintli Lavuğu aramasını söyledim. Sebebini sordu bende bir parti daha mal alıcağımızı belirttim.5 dakika izin istedi benden sonra tekrar aradı Tamam arkadaşım müsait gidebiliriz ama minimum 500 euroluk parti bırakabilirmiş. diye belirtti. Tamam problem yok otele gel dedim. Aeshan geldi ben arkaya oturdum sigaramı yaktım lavuğun evine tekrar gidiyorum ve ardasız. Derdim ne kokojambo ne para sadece bu hintlilerin arasında kendimi önemli biri gibi hissetmeye başlamıştım ve malın tribi beni çok ağır triplere sokmuştu.
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      yalana başladı mk ergeni
      ···
   tümünü göster