1. 4651.
    +2
    müdür selam nasılsın..biz bildiğin gibi devam amk, bi değişklik yok, işsiz güçsüz asosyal yaşıyoz..
    müdür Cem Yılmaz'ın yeni filmi çıktı, Ali Baba ve Yedi Cüceler diye ama gitmedim.. sanırım çok iyi bi film değil... yani sanatsal açıdan yetersiz olduğunu düşünmekle mallık yapıyorum izlemediğim bi film hakkında ama ne bilim lan..Pek Yakında filminden sonra biraz soğuk/mesafeli duruyorum galiba.. neyse izleyince yazarım buraya..
    ayrıca halen ABD'nin Kuzey Karolayna Üniversitesi Tıp Okulu Biyokimya ve Biyofizik bölümünde öğretim üyeliği yapan Aziz Sancar isimli bilimadamımız, 2 gün önce bu yılki Nobel ödüllerinde kimya dalında ödül aldı..
    bunların dışında Rusya ile savaş durumları var..mk bizimkiler Rus uçağını Suriye sınırında düşürdüler, Rusya da gaza bastı.. görsen demeç üstüne demeç falan.. bayağı bi ekonomik yaptırıma gittiler.. doğalgaz ihraç ediyolar bize ama bizden sadece limon alıyolar artık.. tüm ithalat ürünlerine ambargo koydular.. durumlar düzelmez sanırım artık diplomatik olarak çünkü Rusya devlet başkanı Vladimir Putin açık açık herşeyi dünya kamuoyunun gözleri önüne serdi..
    şimdilik bu kadar gadaşım.. görüşürüz gene.. seni ve babasının sırtında cesedi çuvalla hastaneye taşınan Muharrrem Bebeği unutmadım ve unutmucam..
    görüşürüz..
    ···
   tümünü göster