/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1
    bu konuda başşak geçilmeyeceğini düşünerek ciddi bi cevap yazıyorum kardeşim, yazıklarımı iyice okumanı tavsiye ederim. nasıl ayrıldınız bilemiyorum, iyi veya kötü farketmez 5 senelik bi geçmiş var, alışmışlık var. ben de kendim 1 ay önce 4 senelik ilişkiyi bitirdim o yüzden seni anlıyorum. gördüğün gibi kız hayatına devam etmiş ama sen hala onu düşünüyorsun. eğer barışıcak olsaydınız şuana kadar düzelirdiniz zaten ama kız başkasıyla gezmeye başladıysa yoluna bakmıştır. senin yapman gereken tek şey var ama o kendini üzüp, nası ayrıldık napıcam onsuz demek değil. sende gidiceksin, hafiften kızlarla konuşmaya başlıcaksın. kısa süreli de olsa bi ilişkiye yelken açıcaksın. o yapıyor, sen neden kendini üzesin? sende yoluna bak. başka kızlarla kafanı dağıt zaten yavaş yavaş unutucaksın. ama şöyle bir şey olucak, o kız ilerde tekrar sana dönücek. senin tek yapman gereken kafanı şimdiden dağıtıp kendine gelmen. eğer benim gibi kin tutan biriysen, o mesaj attığında (emin ol atıcak 6 ay sonra,1 yıl sonra,2 yıl sonra. atıcak.) onunla seni üzdüğü için dalga geçersin, bu yazdığın mesajlara da güler geçersin o zaman.
    ···
    1. 1.
      0
      Kardesim eyvallah bunu doyen bugun 2. Kisisin. bana arkadan ne kadar salladı sen erkek degilsin serefsizsin bilmem ne ama sindirdim yuttum attım icime.ama sen simdi baskalarıyla takıl diyosun bu serefsizlik olmaz mı. baska bi kızı yara bandı gibi kullanmak ne bilim yapamam sanki
      ···
      1. 1.
        +1
        kardeşim sen başkalarını bu kadar düşünüyorsun da kendini hiç düşünmüyorsun ki. sen mutlu olamadıktan sonra ne önemi var karının kızın. önce kendini düşünüp mutlu et, sonra düşünürsün diğer olayları. kafanı toparlaman için bunu yapman gerek adım gibi eminim buna. belki bakarsın karşına iyi kız çıkar belli mi olur? aramadan bilemezsin. bu kız sana o kadar laf söylemiş ama kendi yaptığı şerefsizlik. bu kadar şeyin onun yanına kalmasına izin verme. güzel anılarınız oldu evet, ama kız hayatına devam etti sen o anılarla yaşayamazsın hayatının sonuna kadar, kendini bitirirsin şuan başkasını tercih eden biri için. değer mi sence?
        ···
      2. 2.
        0
        Haklısın kardesim.bu hayatta kimse icin uzulmeye degm! zmis.ama ben yinede mutlu olsun istiyorum. bana cok sey kattı
        ···
   tümünü göster