/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +5
    Bundan bir iki sene once eskiler tarafindan sozlugun liselilerin eline kaldigindan bahsedilirdi, simdi biz eski olduk ve artik sozlugun ilkokula kadar dususune tanik oluyoruz.

    Artik sozlukte sorunuza cevap aramak mumkun degil. Gulmek imkansiz. Beyni kullanmak aranacak sey degil. Seviye yok. Soru soruyorsun,ya anancilik yapiyorlar ya trolluk, ayni espriyi ordan burdan calan ilkokullu veletler sozluge sicip siviyor,gun donuyor ay donuyor ayni basliklar dolanip duruyor yan tarafta.

    Sozluk artik bitmistir,bu sadece inci sozluk icin degil diger sozlukler icin de gecerlidir. Eskilerde internetin herkese erisiminin olmadigi gunlerde sozlukte yazmak bir seviye ve kultur isiydi, simdi 6 yasindaki cocukta benim alamadigim iphone serisinden telefonlar geziyor.

    Genc nesil, seviyesiz bir sekilde geliyor. Burda sozlukten goruyorsunuz, burda takilmanin anlami yok, buralara vereceginiz saatleri baska seylere harcayin, yoksa cok pisman olacaksiniz ilkokullu kardeslerim,ben yasadim deneyimledim, ordan biliyorum. Kendinize gelin ve su lanet yeri birakin,ben birakiyorum.

    Hadi eyvallah, kendinize iyi bakin.
    ···
   tümünü göster