/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +11
    Asansör falan yok bildigin rutubetli bir ev merdivenleri cikmaya basladik teker teker ama icimden arda ananın dıbını gibeyim diyorum. Kapının önüne geldik Aeshan tıklattı kapıyı lavuk actı hemen bizi bi süzdü ardındın hintçe agresif bir sekilde birseyler soylemeye basladı ardayla goz goze geldik o an hic unutmam. Gectik abi iceri oturduk adam parayı istedi verdik ona 280 euro civarı birsey aldı saydı parayı bi guzel parayı icerdeki arkadasına verdi parayı verdigi cocukta tas catlasin 20 yasında bize birer dal sarma sigara uzatti aldım kokladım lavuk sarmıs otu ikram ediyor ikrami terslemek olmaz yaktım ben arda dolu bu sigara ona gore yak dedim ne guzel iste dedi korukleye korukleye yaktı buda gevsedik bi sonra aramızda bir dialog gecti adamla

    H.L(Hintli Lavuk ) B(Ben) A(Arda)

    H.L:Begendiniz mi ?
    B:Guzel ama agırmıs
    (Arda bu esnada iptal ,yayılmis bizi izliyo.)
    H.L:Nerelisiniz ?
    B:Turkiye
    H.L:Oo turkiye , turkiyeyi severim(Artik harbiden seviyormuydu yoksa muhabbet muhabbeti acsin diye mi dedi bilemem irdelemedim de zaten)
    A:Bende hintleri severim tanrılarınız cok ilgi cekci
    H.L:Ben hindu degilim hristiyanım.Ama evet ilginctirler. Arkadaslarim bu para yeterli degil.

    Dedi ben tokata geldigimizi anladım. Verdigimiz 280 euro icerde bir odada ortada mal yok kafamda 2 sey canlandı ya hakikaten yapragı yedik yada bu turistlerden ne kadar kopartırsam kârıma dusuncesiyle soylenmis bir sozdu bu.
    ···
   tümünü göster