/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +5
    sizin şu modern ileri dünyanızda kodaman huur çocukları sırf parasını veriyorum diye hizmetçisine sekreterine sarkıntılık edip hor kullanırken, bunu görmeyip ilk karısı hz. hatice dışında tamamen siyasi amaçla evlendiği hanımlarıyla hiçbir cinsellik yaşamamış peygambere iftira atmakla zaten ne kadar samimiyetsiz ve art niyetli olduğunuzu gösteriyosunuz. insanları özgür kılan islam ile tüm dünyayı köleleştiren alçakça bir düzeni kıyaslayamazsınız bile. düşünemeyen, akıl yürütemeyen insanlarsınız. umarım açılır gözleriniz.
    ···
    1. 1.
      0
      panpa iyi de burada vurgu yapılan zeyd'in köle olması değil, peygamberin evlatlığı olması. zeyd'in karısını sana nikahladık ki evlatlığınız karısını boşarsa siz o karıyı alabilme hakkına sahip olduğunuzu bilin diyor. sınıf farkıyla alakası yok durumun, üzgünüm.
      ···
    2. 2.
      0
      zeyd sadece evlatlığı değil kölesiydi, insanlar köleleri küçük görmesine rağmen peygamber köleleriyle yakınlık kuruyordu. zeyd'in karısı da zeydin bir köle olmasından ötürü ona iyi davranmıyodu, eski cahillik zihniyetinin etkisi altındaydı yani alışmışlar köleleri hor görmeye bu birden değişebilcek birşey değil sonuçta. peygamber de herkese örnek olması için bunu uyguladı.
      ···
   tümünü göster