/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +13 -22
    dıbına kodumun çocuğu iyi biri olmak için illa her yalana inanmak mı lazım ot kafalı ergen seni pis ergen amk yobaz huurnun sıçtığı zütveren müslümamcık kafalı ergeni sonra iteistler nidin binim dinimi siviyir

    edit: anlamayıpta eksi atan şuursuzlar adam ateistler ailesini düşünmez dedi onun için sövüyom oç'a
    ···
    1. 1.
      +7 -4
      işte bu noktada Müminlerin, Islam ile küfür etmeden dalga geçen o kibar beyefendilere neden küfür ettiğini anlamış bulunuyorsun sayın liseli.
      onu geçtim, ben ateizm ile dalga da geçmedim, hakaret bile etmedim, hatta yanlış olduğunu düşündüğümü bile beyan etmedim.
      kimin yobaz olduğu, kimin at gözlükleriyle sağa sola saldırarak barbarlık yaptığını çok net görebiliyorum.
      ···
    2. 2.
      +3 -7
      amna kdoum ergen pisliği sen kime liseli diyon yarramın kırma kolu ateistler ailesini düşünmez yazan ananmıydı oraya sen böyle yaparsan tabikide saldırrım dıbına kodumun çocuğu ezik zütveren bide eksi atmış
      ···
    3. 3.
      +4 -1
      @cevapshor kardeşim bence fazla uzatma, konuşma tarzın , uslubun muhabbeti devam ettirecek tarz da değil malesef.
      ···
    4. 4.
      +1 -1
      bak sana anliyacağın dilde anlatim ozaman her ateist olanı ailesini düşünmez ya da kötü biri olarak düşünüp genelleme yapıyorsun ya bende diyorum ki her insan kötülük yapabilir bu ateist, deist veya müslümana özel bir durum değil bunu kavrayamadığın için sana yobaz deme gibi bir gereksinim duyuyorum şimdi anladın mı beni? müümin kardeş
      ···
    5. 5.
      +2
      1. genelleme yapmadım, bir ironiye dikkat çekmeye çalıştım.
      2. 'her ateist olan ailesini düşünmez biridir ya da kötü biridir' gibi bir şey iddia etmedim.
      3. 'her insan kötülük yapabilir bu Ateist, Deist veya Müslüman'a özel bir durum değil' bununla çelişecek hiç bir şey yazmadım.

      sen kendi kafanda saçma saçma paranoyalar kurup kurup saracak adam ararken bana rastladın sadece.

      at gözlüğüyle bakan, yobaz olan da sensin, belli ki 'bir insan Müslüman ise ve Ateistler hakkında bir şey söylüyorsa, o zaman Ateizm'e ve bütün Ateistlere hakaret etmek için söylüyordur.' gibi bir algın var.

      bana da kardeşim diye hitap etme. bana göre muhtemeldir ki 'abi' demesi uygun olan bir yaş grubuna mensupsun. onu da geçtim, anlamadan dinlemeden 'huur çocuğu' dediğin birine, karşısında ezilince ılımlı yaklaşıp 'kardeşim' diye hitap etmen kaç paralık insan olduğunu açıkça gösteriyor.
      ···
    6. 6.
      +1
      @thresh noktayı koymuş

      @cevapshor bence cevabını aldın
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster