/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 1.
    +4 -1
    4- Sağma Teknikleri:
    Bu teknik, yüz yıllardır pek çok ayrı kültür tarafından kullanılan geleneksel bir tekniktir. Penis gelişiminin en etkili hareketi olarak kabul görülmektedir.

    Bu sağma teknikleri penise daha çok kan göndermektedir. Bu doğrultuda peniste bulunan süngersi boşluklara normalden daha fazla kan dolmakta ve dolan kan odacıkları genişletmektedir.

    Genişleyen odacıklar içinde daha çok kan muhafaza edecektir. Bu da penisinizin büyümesi anldıbına geliyor. Bu süreç bir kaç ayı alabilir.

    Erkeklerin bu sağma tekniği üzerine bir kaç değişik teknik buldukları görülmüştür. Sağma tekniklerinin hepsinin özü aynıdır.

    Ama bizim en iyi ve en etkili teknik olarak önerimiz “1. Teknik”’dir.
    Yinede sizin öncelikle bütün teknikleri teker teker dikkatlice okuyun. Size en uygun gördüğünüz, en rahat edeceğinizi düşündüğünüz tekniği uygulayın.
    Bu tekniği kullanırken mutlaka kayganlaştırıcı kullanmalısınız.
    Bu tekniğin sonuçları kalıcıdır ama en büyük özelliklerinden biri ereksiyonu daha uzun süreli kılmasıdır.
    Bu teknik zararsızdır, aksine yararı çok büyüktür. Penisinizin boyunu ve kalınlığını arttırdığı gibi daha sağlıklı ve kuvvetli ereksiyonlar sağlayacaktır.

    ÖNEMLi UYARI: Bu çalışmalar sırasında asla ereksiyonunuz tam olmasın. Yani asla tam sert olmayın, yarı yumuşak ile ¾ (4’te 3) yumuşaklıkta kalın. Tam ereksiyon halinde olmanız penisiniz üzerindeki ana damarları yaralayıp, sakatlayabilir. Bu teknik tamamen yumuşak haldeyken uygulanırsa da hiçbir yararı olmaz. Daha ilk çalışmadan sonra yarı erekte haldeki penisinizdeki enine boyuna genişlemeyi fark edeceksiniz. Fakat kalıcı etkilere kavuşmak için 1 ile 3 ay arasında sürenin geçmesi gerekmektedir.
    ···
   tümünü göster