/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +151 -22
    Kimse inanmaz diye anlatmak istemiyordum ama anlatıcam çünkü duramıyorum. Dün yazacaktım ama zamanım olmadı, olay dün gerçekleşti. :D

    Uzatmak istemiyorum. Akşam üzeri 20:30 sularında otobüse bindim, ve en arkada bir yer buldum kendime cam kenarında. Her durakta otobüse tonlarca insan hücum etti, ve otobüs doldu taştı. Orta kapı tarafında ters yönde oturan amcamız, akli dengesi bozuk birisiydi zannedersem. Çünkü Allah affetsin, üstü başı çok kirliydi ve leş gibi de kokuyordu maalesef. Bütün otobüsü sarmıştı o pis koku. Otobüs durakta durdu, hamile bir kadın ve ufak kızı bindi orta kapıdan. Kadın biraz gergindi. Otobüs de biraz boşalmıştı ama oturacak yer yoktu, yine de kalabalıktı. Kadın ve kızı otobüsün kalabalığından dolayı amcanın yanında dikilmek zorunda kaldılar.

    Kadın burnunu tutup oflayıp pufluyordu. Uyuz olmuştu amcaya. Kadın sanki otobüse ilk defa binmiş gibiydi. Ben izliyordum, çünkü bir şey olacağını anlamıştım. Kadın duramıyordu ve en sonunda "amca hiç kalkayım falan demiyorsun değil mi? bak hamileyim ben ayıp ama yahu!" dedi. Amcanın yanında da liselimsi bir sığır oturmaktaydı kulağında kulaklıkla cam kenarında dışarıyı izliyordu depresif depresif.Ben de o çocuğa uyuz olmuştum. Lan dıbına koduğum, bir kafanı çevirde bak etrafta ne oluyor ne bitiyor değil mi? Kadında o çocuğa kalk demedi, gitti amcaya sataştı lanet olası pislik.

    Amca bu lafın üstüne Hafiften doğruldu, yanında ki liseliyi göstererek bir şeyler söyledi kadına. Herkes, aaaaaa! ne dedi lan? yuuuh falan diyip gülmeye başlayınca, ben de meral ettim. Yanımdaki kız da duymuş olmalı ki, gülmeye başladı o da. Ben de kıza sordum ne dedi ki diye, kız zar zor cevap verdi gülmekten ve "Kimden hamileysen o yer versin" diyince ben de yarıldım. Kadın saydırıp duruyordu amcaya, amca sonra ayağa kalktı ve durakta indi. Yanındaki liseli hala dışarıyı izliyordu yannan yannan. Ben de arka kapıdan kendimi zar zor attım. Kızın gülüşü beni de tribe sokmuştu. Sonra ne oldu bilmiyorum amk :( işin üzücü tarafı da bu.

    özetçi binler için: Yani kim gibtiyse o yer versin lafını direk söyledi herif, hem de aynı anda bir liseliyi giberterek. :D
    ···
   tümünü göster