/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1
    beyler bugun malumunuz olmayan bir ilçede malumunuz olmayan bi ptt şubesindeydim. Gişelerde memur yoktu sadece bir tanesinde göbekli bir hayvanımsı varlık vardı ney olduğunu çözemedim.

    Aylık almaya gelen yaşlıları sıraya dizmişler ayakta(elektronik sisten ne gibime yarıyorsa arıza verir), eliyle bir yandan koyun sayar gibi işaret ediyor sen şöyle gel sen şura geç vs vs eli kolu titreyen ayakta zor duran yaşlılara pis pis bakış atıyor hani bilirsiniz önceki neslin okul dönemlerindeki memur algısını ve öğretmenlerin durumunu, hah işte aynen o zamanlardaki gibi bir bakış, hani eline dikenli bi sopa versen sıra dayağına çekecek hizmet etmek için görevlendirildiği(maaştan bahsetmiyorum bile) insanları.

    Her neyse beyler aklıma Avrupa Birliği'ne girme hayalleri geldi Çiller'in. Vaatleri desek daha doğru olur. Yani bakınız ekşi sözlükte adamlar bir alışveriş sitesinin(-amazon-) müşteri memnuniyet politikasına olan hayretlerini tartışıyorlar. Bir şeyler çağrıştırdım umarım. gibiniz sağolsun hayırlı sözlükler herkişe.

    Not: Devlet dairelerinde işini aksatan, görevini yapmayan ve ekgib yapan, insanlara koyun muamelesi yapan memurların amk. Düzgün memurları övmüyorum çünkü yapması gerektiğinden dolayı. Avrupa birliğine girmeyi gibtir edin, ortadoğu denen tak çukurundan bi çıkalım hele!
    ···
   tümünü göster