/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +116 -29
    2000 li yılların başı liseye gidiyorum. aynı anda cemaatin dershanesine gidiyorum. gidenler duyanlar bilir abiler ablalar vardır. o dönemde üniv okuyan öğrenciler liseli bebelere akşamlara dini sohbetler falan verir. işte bizde binlik olsun maksat bir arada kalalım diye akşamları okul çıkısı gıdıyoruz haftada bir gırgır şamata.

    abilerden biri birgün bana sen artık gelme burdaki arkadaşlarınıda yoldan çıkartıyorsun bunu hocalarınada bildirecem dedim. ulan nasıl ağrıma gitti istenmeyen tüy gibi hissettim kendimi.. öyle olsun dedim akşam akşam ben gidecem diye tutturdum bırakmıyorlar tabi. sizin ananızı gibecem ben bu eve gelmeyeceksem bir daha kimse gelemez dedim içimden.

    1 saat falan sesimi çıkarmadım. abinin yanına gidip özür diledim falan. sonra çayın yanına çekirdek istediğimizi söyleyip bakkala gittik yanımızda bi abide geldi tabi. çekirdeği aldık bakkaldan 30 metre uzaklastık abi kekte alıp gelip ben dedim. geri döndüm ne kadar param varsa bir kaç kek alıp kalanına patlayıcı madde aldım. torpil kız kaçıran cart curt.

    gece herkes uyuduktan sonra balkona cıktım. torpilleri yakıp yakıp aşağı attım. kız kaçıranları balkondan saldım aşağı mutfaktaki patates soğan ne varsa salladım cevreye.

    ertesi gün sabah bişey yokmuş gibi kalktım gittim. dershanede seke seke yürüyorum hocalar noldu falan diyor hocam abilerde oldu ama önemli değil falan filan adamlar hakkında kötü intiba yaratma cabası.

    3 4 gün sonra duydum ki adamlar evden atılmış. hoş bende dershaneden atıldım ama olsun amk ben yanarsam hepsi yansın mantıgıyla haraket edip alayını yaktım.

    edit: 14 09 2020 bu huur analı fetöcülerin gerçek yüzünü çok erken görmüşüm ben
    ···
   tümünü göster