/i/Tespit

  1. 1.
    +3 -2
    fakir halk 2 yüzlüdür beyler içlerinde yaşayanlar bilir.

    ben orta halli bi istanbul ilçesinde yaşıyorum. burda bile insanlar geri kafalı 2 yüzlü beyler. özellikle olay cinsiyetçilik olunca 2 yüzlülük katsayısı gittikçe artıyor.

    örneğin yaşadığım yerde küpe takan erkekler top, saçı boyalı kızlar kaşar, biciksüellere ise direk öldürülmesi gereken insan gözüyle bakıyolar.

    ama şöyle bişey var bu dıbına kodugum fakirler televizyonda gördükleri küpeli ya da saçı boyalı oyunculara, biciksüel futbolculara tapar derecesinde seviyorlar.

    beyler çok ilginç. giyim tarzı değişik sakalı değişik küpeli meireles'e buradakiler ilk geldiği zamanlarda tapıyolardı amk övgü üstüne övgü yagıyordu. hiç kimse şekline şemaline bakmıyodu amk.

    ama sıradan bi insan değişik olunca herkes direk dışlıyor kimse ne iş yapar neden böyle diye sorgulamıyor. gerçekten ilginç.

    harbi ne varsa bu fakirlerde var amk. keske zengin bi yerde yasasaydım. fakirler gerçekten ikiyüzlü ve görgüsüz.

    sizin dizilerde izlediginiz gibi sevecen degil fakirler. sofrada 1 ekmek olsun sizinle bölüşmezler ekmegi kendileri yerler sonrada sizi gibmeye calısırlar. ellerine 2 kurus para gecsin zütleri kalkar gezer tozarlar sizi aramazlar. paraları bitince ancak akıllarına gelirsiniz
    ···
   tümünü göster