/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +5 -1
    beyler ben üniversitede okuyorum sabahları 6 buçukta kalkarak durağa yürüyüp dolmuşa biniyorum durak da dolmuşun kalkış yeri ilk durak oradan binmezsen ayakta gitmek zorundasın ki bazen orada bile boş koltuk olmuyor neyse..
    ben gece geç yattım baya uykusuzum bindim dolmuşa cam kenarına oturdum dolmuş kalktı benim gözler kapanmaya başladı açık tutamıyorum kapanıyor açıyorum tekrar kapanıyor en sonunda dalmışım uyumuşum o sırada dolmuşa binenler olmuş ben her zaman yaşlılara yer veririm uyuyakaldığım için görmedim binenleri bi dayı uyandırdı beni "uyuyo taklidi yapmayalım bak burada yaşlılar var" dedi. çok zoruma gitti lan olum cidden çok koydu ağır geldi hayatımda ilk defa dolmuşta uyuyakaldım onda da uyuyo numarası yapıyor oldum hayır düzgünce kalkar mısın dese neyse zaten yaşlılara yer veren biriyim ama adam durduk yere iftira attı bana hayatta en nefret ettiğim şeylerdendir
    ne oldu şimdi? ben kalktım yaşlılar oturdu eyvallah ben uyku numarası yapan pis kötü saygısız genç oldum dayı iyilik yapmış oldu bana iftira atarak milletin içinde küçük düşürerek iyilik yapmış oldu!
    ···
   tümünü göster