/i/Tespit

  1. 26.
    +44 -4
    boyu posu geç kezbanlık felanda onu da geç harbiiiiiiiidenn abi 2 kere ergen kızla yattım bi amcık o kadar mı kara olur 1 hafta 31 çekmediğime rağmen zor kalktıydı amk zütün çukur kısmında kıll felan
    ···
    1. 1.
      +25
      ulan ben de hep bana niye böyle kara kara dıblar denk geliyo diyorum demek hepsininki böyle. şanssızlık değilmiş diye sevinsem mi yoksa kara dıbcıklar ülkesinde yaşıyoruz diye üzülsem mi bilemedim
      ···
    2. 2.
      +13
      dün markette sıra beklerken önümde iki tane üniversiteli gerzek kız vardı. tam böyle gösterip de vermeyen kaşar tiplerden. aptal aptal muhabbet ederlerken bir ara bir tanesi yanındaki kıza aynen şunu dedi; cafede, okulda fotoğraf çekildiğim çocuklar sırf bana asılmasınlar diye instagramdaki bütün fotoğrafların altına "kardeşlerim benim ya" yazıyorum.

      sonradan fark ettim ki harbiden çoğu kızın erkeklerle çekilen fotoğraflarının altında "kardeşlerim benim", "bff" (best friends forever) gibi gibimsonik ifadeler var.

      ulan bir de fotoğraflarına bakıyorsun; zütüne kadar şortlar, mini etekler, göğüsleri büyük göstermek için destekli sütyenler; her tak meydanda amk.

      bunun sebebini söyliyim ben size: doğu-batı kültürleri arasında sıkışıp kalmışlık. evet aynen bu. batının nispeten rahat anlayışıyla doğunun muhafazakarlığı bir potada eritilince ortaya böyle çarpık bir şey çıkıyor.
      ···
   tümünü göster