/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +40 -3
    Ertesi gün oldu saçlarımı jöleledim 2011 de aldıgım bi jole vardı yarım kilo sürdüm kafama ,temiz kıyafetlerimden giyindim eğer bir kızla buluşacak olursam diye 2007 den beri dolabımda sakladığım hacı misini koltuk altıma ve boynuma sürdüm artık hazırım bekliyorum..

    saat 13:00 bu hala gelmedi bende zaman geçirmek için inciden kadınlar bölümündeki hikayeleri okuyup kendimi motive etmeye çalışıyorum. Mesaj geldi geliyorum kapıyı aç diye. Beyler nasıl heyecanlıyım ama dıbına koyum hemen koşarak gittim kapıyı açtım bilgisayarı kapattım öyle kapının önünde hazırolda bekliyorum. Bu geldi insan birisiyle bulusunca yanaktan öpüşür hoş geldin flaan diye deme. Anasını sıkeyım bu direk langur lungur salona geçti oturdu. Yarım kilo da parfüm sıkmış miss gibi kokuyor benim hacı misimi bastırıyor kokusu.

    Bende yanına oturdum aramızda yarım metrelik bir mesafe var öyle boş boş muhabbet ediyoruz bu benim gözlerimin içine bile bakamıyor dıbına koyum sağa sola duvara bakıyor bende içimden sövüyorum haliyle anasını sıkeyım vermiyecek galiba diye geçiriyorum. Bana bakmadıgı için bende kafamı yere eydim halıdaki desenlere bakıyorum öyle sayıyorum falan baktıgım yerde bunun da ayakları var öyle dalmışım 5 dakika boyunca...
    ···
    1. 1.
      +11 -28
      Sene 2009 ve sen 2011 de aldığın jöleyi sürüyorsun. Bravo dıbına koduğum
      Edit: okumayın amk sonunda yine elini gibiyor zaten
      ···
      1. 1.
        +25
        Sene 2009 da lise 1 e gidiyordum diyor suan universitedeyim diyor nerenle okuyon muallak
        ···
      2. 2.
        +8
        Nick-entry uyumu
        ···
    2. 2.
      +2
      Senin cümle anlama kabiliyetini gibiyim ben aq
      ···
   tümünü göster