/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +245 -19
    konuyu anlatmaya başlamadan önce olaydaki manyaklığımı çözmek için şuna göz atmanızı tavsiye ederim (bkz: yürek yemiş arkadaşları bekliyorum)

    evet beyler, 2 hafta önce cuma günü, saat 3.30 gibi ofisten çıktım, bi yemek yiyim dedim girdim bi tostcuya. la hava soğuk ama yine de dışarda yiyim dedim. bu mekanın karşısında da bi anadolu lisesi var. tostu bekliyorum okulun önünde millet doluşmaya başladı, keko tipler. sanırım onlarda civardaki imam hatip lisesinden gelmeler. doluştu 20-30 kişi sonra okulun zili çaldı. sonra anadolunun tayfalar çıktı dışarı. ben bıraktım tostu mostu gittim okula. la öğretmenler bi yaygara kopardı, polis çağıracam diye bağırıyo bi karı bu liseliler hemen aşşağıya gitti tabi. la baktım bi çocuk var anadoludan, yazık garibim sıska, çelimsiz yaşı da ufak. bu elemanın arkadaşı da yok aq. tek kalmış. bu kekolar da bu çocuğu dövecekler. anladım olayı.

    bu elemanla hasmı karşı yola geçtiler. kalabalık bu tarafta. bu çocukla keko konuşmaya başladı sonra bi araba durdu, arabadan bi kaç denyo indi, bu sıska çocuğa daldılar aq. çocuğa 5-6 kişi giriştiler. ben de baktım etrafıma kalabalıktan kimse gitmiyor, koşsanıza lan diye bağırıdım, kimsede tık yok. ulan sizin gibi nesli gibiyim dedim bi depara kalktım, koştum koştum kekolardan birine bi tekme attım çocuk yelpelindi kafasını kaldırıma çarptı aq. çocuk 14-15 yaşlarında felç oldu orda. sonra 15-20 kişi geldiler. hepsi çelimsiz kürt sürüsü daldım aralarına. bi kaç sopa yedim, kafama tekme falan ama güzel hıncımı attım aq.

    en son dönüp tostumu yedim, ofise geri döndüm. ne zaman o okulun önünden geçsem "uçan fedai gelmiş" "uçan adam saygılar" gibi laflar duyuyorum.
    ···
   tümünü göster