/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 51.
    +72 -13
    Yalan lan bende ordan geçiyordum bunu tokatlayıp aldılar paralarını kaçtı süt. ilerde de titreye titreye ağlamaya başladı sonra dayanamadım gittim yanına. Ne oldu bilader dedim? Abi paramı aldılar dedi. Bekle şurda izle bak dedim. Hafif bir tebessüm etti gözlerindeki ışığı görmeniz lazımdı.

    Gittim elemanların yanına gençler bi bakın dedim. 3 kişiydiler zaten ortadakine kafayı bir gömçürdüm uçtu gitti ama öyle bi vurdum ki benimde kafa yaraldı. Herneyse ufak bi sendeledim. Tam kendime gelirken bi baktım lavuk bıcakla üstüme geliyor bende zamanında çok tenis topuyla oynadım ondan refleksler bi dünya kaptım bıçağı elinden. Hep böyle durumlarda tedbir olsun diye yanımda taşıdığım elmamı cebimden çıkartıp soymaya başladım. Bunu gören bütün tırrekler arkalarına bakmadan kaçtılar. Ortadaki elemanın ceplerini karıştırmaya başladım hala baygın yerde bişeyler sayıklıyor. Cebinden 20 lira çıktı sanırım bu çocuğUN verdiği para olsa gerek diye aldım gittim çocuğa verdim.

    Nasıl seviniyor nasıl seviniyor. Abi diyo kızla buluşcaktım son paramdı falan filan. Ulan dedim kızla buluşmaya 20 lirayla mı gidiyorsun? Çıkarttım 50 kağıt tutuşturdum eline. Bir dahada böyle bir şey olursa. Absolutely abiii diye bağır ardından 3 defa ıslık öttür ben gelirim dedim gittim. Sonra arkamdan alkışlayan koca bir kalabalık...
    ···
   tümünü göster