1. 1.
    +96 -14
    Pnplar biliyorum musulu hepiniz istiyosunuz ama öyle paldır küldür saldırarak alırsak dünyanın tepkisini çekeriz. Bunu önlemek adına plan yaptım okuyun amk.

    1. aşama:
    Biz incici binler olarak yarın sabah 6 da kalkıp Beştepe külliyesi önünde toplanıcaz. sayı tamamlanınca Dexeri saraydan alıp başbakanlığa yürüycez ordan da başbakanı alıp koşa koşa şırnağa gidicez. sınırdan geçip musula doğru Bunny yaparak gidicez. Bunny yapmamızın sebebi Işid ya da pkk ya kolay hedef olmamak. tabi bunny de yapsak birkaçımız vurulcak. ama bişey olmaz musulu alcaz sonuçta amk.

    2.aşama (anlaşma) :
    Musulun içinde bulunduğu ninova ili başkanı Duraid Kashmoula ile masaya oturucaz(burada Pazarlığı ben yapıcam). Duraid pnpya ülkeyi satıcaz, durun lan kızmayın hemen, başlatmayın şimdi kanla alınan kanla satılır falan diye plan değerli susun.
    Adama, T.C olarak musula bağlanmak istediğimizi ve oluşan yeni topraklarda yönetimin kendisine verileceğini söylicez. adam da tabiki kabul edicek amk. hemen ıraktan bağımsızlığını ilan edip T.c toprakları+Musul ülkesinin lideri olucak. Topraklar resimdeki gibi olucak. Irak yeni ülke toprakları karşısında bize saldıramayacak, çünkü başına bela alamaz.

    3.aşama:
    Duraid Kashmoula'yı omuzlarımıza alıp ankaraya zütürcez, tahta oturtup hayatının son gününü ona kölelik yaparak iyi geçirmesini sağlıycaz. Ertesi gün Duraid Kashmoula'yı zehirleyerek öldürücez. Bunun için Kimya okuyan incici panpaların yardımına ihtiyaç var. buna kezzap falan yedirmek lazım sağlam gebersin.
    adam öldükten sonra da seçim yapıp yine istediğiniz lideri seçersiniz amk.

    Sonuç: Sinekkaydı traş edilmiş am misali tertemiz yeni ülkemizde refah içinde ve gururla yaşıycaz.
    ···
   tümünü göster