/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1 -1
    yeni nesli eleştiriyor oysa ki am züt meme daşşağını 20-25 yaş üstü sözlük yazarları sizlerde yapıyosunuz(liseliler üstüne alınmasın).Onun dışında yeni nesil ahlaksız cart curt diye böyle bi içerik ve formata sahip sözlükte sallamanız fazlasıyla ironik. Burası daşşaklı mekandır ahlaklı bi mekan olsun demiyorum saygı sevgi çiçek böcek diye ötmeyin yani. buranın atmosferide o ayarda.

    yeni nesil diye saçma sapan ötekileştirme yapanlardan cidden 25 yaş ve üstü olanlara sesleniyorum. kendisi 16-17 yaşlarında olup bu yeni nesil laklaklarını yapan, kendi nesline söven, kendini ayrı tutan özel hisseden liseli ve üniversitelilere laf bile söylemiyorum. Ayrıca abileyim ablayayım ben liseliyim 17 yaşındayım ama ahlaklıyım saygılıyım, dünya barışı, kadınları koruyorum, insanları sevelim otobüste yer verelim diye duygu sömürüsü ve demagoji yapan güruhunda onlara nefsi okşandığı için şuku veren yaşı başı oturmuş adamlarında,25 yaş altı kendini özel hisseden bebelerinden dübürü dergahını gibeyim.

    Ayrıca üniversiteli olanlara sövülmediği dışlanılmadığı için liseliler üniliyim beden dersinde yaşadığım gibi hikaye ve faillerle bişeyler zırvalıyor.Şu üniversiteli olmanın sağladığı sözlük otoritesinden de vazgeçin artık amk.95li bebeler zırvalayarak şahsiyet sahibi olmuş.Şimdi şu sözlerim bile büyük ihtimal liseli ve 95 li bebeler tarafından okunacak ve şukulanacak yada eksilenecek. zaten pek bişey beklemiyorum liselilerin duygu sömürüleriyle günlerce trendde kaldığı, taku çıkarılmış ayar hikayelerinin revaçta olduğu, üretlenliğin yok olduğu, liselilerin artık övünerek ve diklenerek kendilerini ifşaladığı üstüne üstün şuku aldıkları bu çocuk yuvasından.Son olarak yalakalık yapanların cibiliyetini gibeyim. Ayrıca eski sözlük diye ağlayanlarıda gibeyim eskiden de mükemmel değildi burası.Ama şuan seviye çok fazla düştü ve anaokullular yazar oldu üyeliklerin açılmasıyla. Onun dışında konulardan tutun yaş seviyesine kadar herşey evrildi.

    özet:Hepinizin dıbınakoyim

    edit:bu arada liseli kelimesinin de taku çıktı üniversiteye geçeli 1 sene olmuş hala öğrenim hayatını tamamlamamış,iş hayatını görmemiş züt laleleride liselilere yükleniyor onlarıda ayrıca itinayla gibeyim
    ···
   tümünü göster