/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +4 -7
    neden sen bakir misin panpa?
    elalemin karısına kızına bakarak 31 çeken sen değil misin?
    bu kız bakire olmasaydı aşkım evlenmeden şey yapmayalım diyerek kızın zütüne dayanmayacak mıydın?

    sen gibi man kafa nasıl bir kızla evlenecek biliyor musun? böyle bedeninde boşanılmamış emilmemiş yer kalmayıp zütten yemediği yannan kalmamış bir kız denk gelecek.

    kız arkadaşın bilmiyor mu sana yalan söylemeyi_ isterse seni oyuna getirip yalandan bir tecavüz olayı uyduramaz mıydı? sende kıza üzülüp daha çok sahiplenmeyecek miydin?
    ···
    1. 1.
      +5 -3
      sevgili tuğçe, yazdıklarından mantıksızlık akıyor. yani bakire olmayan herkes zütünden gibtirmiş demek öyle mi? tamam sen bakire olmayabilirsin, ama bakire olanlara laf etmene ne gerek var? ona bakarsan diktirenler de var. bunların hepsini ilişki sırasında anlayabilirsin. bakireyim aşkım beni arkadan gib diyecek bir kızı ben zaten o an terk ederim. merak etme.
      ···
      1. 1.
        +4 -7
        sen dünyalar güzeli diye sevdiğin kız için anında 180 derece dönüp
        "şimdi ben bir pislik gibi davranıp kızla çaktırmadan fuck buddy ilişkisi mi yaşayayım yoksa direkt terk edip başka bir kızı mı sevmeyi deneyeyim arkadaşlar? lütfen yardım edin."
        diyecek kadar adi bir yaratıksın
        ···
      2. 2.
        +2 -1
        bunu bir kızgınlıkla yazdım evet, ama zaten vazgeçtim öyle bir şeyden. efendi gibi ayrılmaya karar verdim. diğer entryleri de okursan görürsün. bana bir huur çocuğuymuşum gibi davranmana gerek yok.
        ···
      3. 3.
        +2 -3
        huur çocuklarının bile sahip oldukları bir karakterleri var. sana oç demek onlara ciddi hakaret olur
        ···
      4. 4.
        +3 -2
        tamam tuğçe hadi bu gece yoldan çevirdiğin biriyle seviş de özgürlüğün dibine vur. senin vücudun senin kararın!!11
        ···
      5. 5.
        +1
        bayan(bayansa artık) doğru söylüyor beyim. Ciddi saplantıların var ve bu sana doğruymuş geliyor.Sen 8 ay hiç birşey anlama kızı sev sahiplen evlenmeyi düşün. Yani kızın bunlara değecek biri olduğunu düşün sonra tabuların yüzünden bir çırpıda kızı kullanmayı düşün yada buruşturup atmayı.Sen sevmemişsin bro, insan sevdiğini bir çırpıda atamaz.
        ···
      6. 6.
        0
        Aslına bakarsan arkadaş haklı. Bi kızgınlıkla söylediğin şeylere karşılık olarak söylüyorum; sevmemişsin. Seven insan sorar, soruşturur, öğrenir, yanıtlar. Bekaret önemli bişeydir tamam ama ya kız sevip güvenip biriyle birlikte olduysa ve karşısındaki adam huur çocuğu çıktıysa? Kızı yüz üstü bıraktıysa. Dağarcık kelimesini genişlet biraz kafanda. Sor. Soruştur. Sonra bi daha aç bu başlığı güzel arkadaşım. Kız güvenmiş sevişmiş diye huur olmaz. Bunu da sok aklına. Sevilmiş güvenilmiş diye karşındaki huur çocuğu olur şayet cinsellik öncesi ve cinsellik sonrası terk ediliyor ise.
        ···
      7. diğerleri 4
   tümünü göster