/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +155 -52
    not: özet aşağıda.

    8 aydır birlikte olduğum dünya güzeli sevgilimin bakire olmadığını öğrendim beyler :(

    geçen gün bizde oturmuş film seyrediyorduk. romantik bir filmdi, kız da ufaktan ufaktan kıpırdanmaya başladı. baktım bu iyice ileri gidiyor eşortmanımın üstünden yannanımı ellemeye başladı. ben de kendimi tutamam diye korkup hemen "tatlım dur şimdi yoksa ben duramam sonra evlenene kadar bekleyelim ;)" dedim gülerek.

    o da belli etmemeye çalışsa da yüzünde bir korkuyla "beklememize gerek yok ben zaten bakire değilim ki aşkım içimizden ne geliyorsa onu yapalım kaç kere geliyoruz dünyaya" dedi.

    benim melek sandığım, eline başka erkek eli değmiş olmasını bile zor kabullendiğim hayatımın anlamı bana neler dedi böyle. şok oldum. bir an kafamdan benim kızı birilerinin kucağında hoplatmaları geçti, orgazm olurken tir tir titremeleri geçti, ağzına boşalan farklı farklı yannanları düşündüm.

    ben bu kızla evlenmeyi istiyordum beyler. oysa ki şu an gözümde bir huurdan farklı değil.

    "benim biraz düşünmem lazım" deyip gönderdim kızı. bugün de whatsapptan naber iyiyim falandan başka bir muhabbetimiz dönmedi.

    şimdi ben bir pislik gibi davranıp kızla çaktırmadan fuck buddy ilişkisi mi yaşayayım yoksa direkt terk edip başka bir kızı mı sevmeyi deneyeyim arkadaşlar? lütfen yardım edin.

    özet: sevgilimi benden önce gibmişler. ben de gibeyim mi yoksa terk mi edeyim?

    edit: beyler sağ olun bi an kızgınlıkla kötü şeyler düşündüm, bize yakışmaz. efendi gibi ayrılmak istediğimi söyleyeceğim. sağ olun. yine de yorumunuz varsa yazın seve seve okuyorum, kafamı dağıtmamı sağlıyor...
    ···
   tümünü göster