/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +67 -69
    Hacklemekle ilgili başlıklar genelde inci sözlükte sıkıntılı oluyor liseli falan sanıyorlar. Olay 3 sene önce başıma geldi lise sondayken.

    Beyler o zaman hacker olayları veledler in oyuncağı ve taşşak geçtikleri bir kavram değildi hacker lar ilahtı yani ilah sayılırdı o zamanlar..

    Beyler hack forumlarında takılıp kendimi geliştirmeye çalıştırıyordum. O Zamanlar asosyal bir bintim konusmazdım bile amk... Neyse olaya geliyiyim o zamanlar klagib olarak turkhackteam meşhurdu orda takılmaya başlamıştım.. Ve trojan diye birşey gördüm beyler daldım hemen konuya işte dosya yoluyla birazda içine sosyal mühendislik atarak işe yarayan daşşaklı birşeymiş beyler.. 2 3 saat onu adam gibi öğrenmeye çalışmakla uğraştım öğrendimde hani klagib bir şekilde.. Neyse beyler bizim okulun bir facebook grubu var "mudanya dörtçelik meslek lisesi" bilen bilir şimdi kapanmış galiba.. Neyse beyler adam gibi öğrendim ama bana bir kurban lazımdı kendi egomu tatmin etmem için.. Bende feysput a girip arkadaş listemden kurban seçmeye başladım sonra internetim gitti beyler (hep gider zaten amk ttneti)

    Neyse beyler ben başladım net gelene kadar feyput u yenileme futusuzca yeniliyorum sayfayı sonunda açıldı ekranda. bizim okuldaki kızların hep gibişmek istediği bir binin fotoğrafı vardı üstünde "Çirkin çıktımlı bir yazı yazıyordu" altındaki yorumlara baktım 57 60 hatırladığım kadarıyla.. 57 60 a yakın yorum vardı alayıda kızdı amk..

    Dedim şimdi halanızı gibtim diyip bir kahkaha attım aynı kötü adamlar atar ya öyle attım (neden attım bende bilmiyom beyler nostaji oldu bana küçükken çizgifilmlerde falan vardıya müffetiş gedget ta kedisi olan bir bin onunki gibi)

    Devamı gelicek beyler okuyan olursa hikayenin sonunda kanıt falan atıcam rahat olun..






    ···
   tümünü göster