/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +42
    - gece bitti apartımıza döndük. Cok alkollüydüm birbirimize tek kelime etmeden uyuduk, sabah oldu kahvaltı hazırlarken cok ufak bir olaydan kavga cıkartıp bana bagırdı beyler ve ben ne yaptım dersiniz ?? Hicbirşey beyler sadece hicbirşey okadar pişmanımki keske zamanı geriye alabilseydim ama olmadı beyler. Sadece kendi yalanıma inanmak istedim düzelecegini düşünmekten başka çarem yoktu.

    -akşam oldu yine bir sebeb den dolayı cok sert bir kavga yaptık ve ben kapıyı cekip cıktım. Marketten 2 bira alıp içmeye başladım. Sigara eşliginde sadece düşünüyordum aynı zamanda sigarayı cektikce titriyordum. 2 saat kadar gectikten sonra eve döndüm ve evde yoktu..

    -defalarca aradım mesajlar attım fakat ne acıldı ne de cevap verildi. Yılbaşını beraber gecirdigimiz çifti aradım onlar da habersizlerdi. Gece 3 gibi aile dostları olan birinde kaldıgını msj ile söyledi. Yine aptal gibi sayısız mesaj gönderdim, bir tek cevap gelmedi.

    -Sabaha karşı 5 gibi ben yılbaşını gecirecegimiz gece özel olsun diye aldığım şampanya yı tek başıma içiyordum. Ve birden o aradı. Ve artık dayanamadıgını ve ayrılmak istedigini söyledi beyler. Bunu söylerken o kadar soguk kanlı ve acımasız bir şekildeydiki size anlatamam. inanılmazdı. Ve ben aşşalık orosbu cocukları gibi ağlamaya ve onu bu kararından cazgecirmeye calıştım. Fakat o kararını vermişti artık. Sabah gelecegini söyledi. Ve telefonu kapattı saat zaten sabah 5.30 civarıydı ve ben olayın şokunda arkadaşlarım ailem den cok uzakta bu yaşadıklarım ile yüzeşip hüngür hüngür huur cocukları gibi ağlıyordum.

    -sabah o gelmeden önce ben duş aldım ve kendimi toplamaya calıştım. Artık ayrıydık. Cok soguk geldi cıt ses cıkmıyordu sadece oturuyorduk ben bi sigara yaktım ve herşeyi beni buralara getirmeden bana bu acıları yaşatmadan da bitirebilirdin dedim, cevap vermedi.

    -ben hala onu aldıgı kararı tekrar göden gecirmesini bana bir şans daha vermesini istiyorum, hicbir kabahtim sucum olmadıgı halde aklım beynimi gibeyim.

    -bana 1 gün daha burda kal dedi ama ben yine aile dostumuzun yanında kalacagım düşünecegim dedi ve gitti. Ben yapayalnız kaşmıştım kedimden utanıyodum ama seviyordum beyler. Yapabilecek birşeyim yoktu boyun eymekten başka.

    -ertesi gün geldi ve bana tekrar deneyelim dedi. Bende işte bekledigim cevap dedim ve cok sevindim. Onunla bir gün daha kalıp okuluma döndüm beyler 1 ay sonra tekrar ziyaretine gidecektim. ilk hafta aramız buz gibiydi. Yani birbirimize her anımızı haber verirdik ama soguktu işte bariz anlaşılıyordu.

    -onun vize haftası başlamıştı sürekli ders calışma olayına tanıdımı bir arkadaşına gidiyorudu tabi bende onu saatlerce ragatsız etmiyorum.

    -bu böyle devam etti 2-2.5 hafta. Arkadaşlarına ders va oturup sohpet etme amacıyla giderdi. Bana da sürekli bildirdi bende arkadaşlarını tanırdım.

    -ona bir süpriz yapmak istedim beyler. Planlanan tarihten 5 gün önce onu ziyarete gidecektim. Hazırlıklarımı yaptım yola cıktım güzel de bir hediye almıştım. Ben yoldayken bana aynı binada oturan bir arkadaşına ders calışmaya gidecegini söyledi bende tamam deyip plan yaptım, arkadaşının evini biliyordum ona mesaj atıp geldigimi söyleyecektim ve beraber süpriz yapacaktık.

    -otobus ten indikten sonra taksi ile kaldıgı apartın önüne geldim baktım dairesinin ışıkları yanıyor beyler sonra yavaşca kapıya süzüldüm normalde aynı apartmanda oturan arkadaşında olması gerekirdi ama degildi. içimi inanılmaz bir korku kapladı o duyguyu allah kimseye yaşatması.

    -bilen bilir celik kapının en üstündeki ince anahranın deliginden bakınca içersi az da olsa görünür. Gizlice içeriye baktıgıma hayatımın belkide en kötü manzarası olacak durumu gördüm içerde kirli sakallı bir yemek yiyordu, yanında da benimki vardı, vay amk dedim başıma kaynar sular döküldü anlamsızca hareket ediyorum. Dışarı cıktım sonra tekrar içeri girdim daire 1. Kattaydı balkondan girmeyi düşündüm sonra vazgectim. Kapıya gidip yumruklamaya başkadım arada 2-3 dakika gecti içerdeki telaşı fark edebiliyorum. Ve kapıyı açtı salonda yoktu yatak odasına girdim ordan lavoboya yoktu beyler. Balkondan kaçma ihtimalini hic düşünmedim. Bana wc de oldugunu ondan gec açtıgını söyledi beni zamansız karşısında gördügü için şoka girmişti. Ben eleman nerde diye sordum bana kızıp bagırmaya başladı. Herzamanki baskın gelme taktıgını kullanıyordu aklı sıra, buna öyle bir tokat attım ki allahını kaybetti ateist oluyordu az daha. Ama gördügüm manzarayı hala inkar ediyordu. Lan noluyor dedim amk film setindemiyiz yaşadıklarıma inanamıyordum.. Yatak odasının camından kaçmıştı orosbu cocuğu. Cam acıktı ve balkondaki toz da ayak izleri vardı.

    -yogun basılar sonucu herşeyi anlattı bana yaklaşık 1 aydır ilişkisi varmış Yılbaşından 2 hafta öne başlamış bir ilişki, ben yılbaşında yanında iken de konuşuyorla mış, iki kez de ilişkiye gitmişler. Yaşadım şoklar ve acılar karakterimi tanınmaz hale getirmişti. Yüzüne tükürdüm onu bırakmamam için bana yalvarıyordu hata yaptıgını söylüyor du düzelymeye calıştıgını söylüyordu. Benim gözüm dönmüştü benim var oldugumu bile bile bunları bana yapan orosbu cocugunu bulmak istiyorudum.

    Sonucta ayrıldık bana yaptıklarını annesine tek tek anlattım yankın bir iki arkadaşına da anlattım.

    Çocugu buldum ama hirbirşey yapmadım sadece konuştum cünkü orosbuluk benimkindeydi. Adama ne yapabilirdim o orosbu için kimseye zarar bile gelsin istemezdim, beni aldattgı kişi bile olsa.

    Sonucta ayrıldık. pigibolojik tedavi gördüm. Derin yaralarım oldu. Utançlarım..

    HAYATTA EN DEGERLi EN VAZGECiLMEZ VARLIGIN KENDiM OLDUGUNU HiCBiR iNSANA BAGLANMAMAM GEREKTiNiGiNi COK ACI ÖGRENDiM. Artık acı hissetmiyorum. Aşk benin için koca bir sacmalık dan ibaret.

    KARDEŞLERiM UMARIM OKUMUŞSUNUZDUR. DERS CIKARTIN KENDiNiZE ZARAR GELMESiNE ASLA iZiN VERMEYiN ONURUNUZUN iLE ŞEREFiNiZ iLE OYNANMASINA ASLA iZiN VERMEYiN KIRMIZI CiZGiLERiNiZi ASLA GECTiRMEYiN.

    KALIN SAGLICAKLA...
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +27 -1
      Sonra diyorlar kadın cinayetleri durdurulsun...

      Geçmiş olsun kardeşim sevgilin sanırım izmirliymis
      ···
    2. 2.
      +8
      Neden aşşalık biri için kendi başını ağrıtasın panpa. Ördüreceksin sonra onu insan yerine koyup sana ceza verecekler.
      ···
    3. 3.
      +2
      sen var sen sen varya adamsın adam o kızda huur çocuğu böylelerinin dıbına dağlıyacaksın.
      Senin günahın ne şimdi bilader sevmek mi ben bunu anlamıyorum devir bozdu sonumuz, sonun hayrolsun
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster