/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +69 -12
    Yaşadığım tecrube tamamen gercektir ve işfa olma korkum yüzünden yazdıklarımı kısa süre sonra silecegim. Sadece sizinle paylaşıp aynı hatalara düşmeyin diye yazıyorum kardeşlerim. Yaş 25

    Lütfen yazıklarımı okuyun, Anlattığım her bir satır yaşanmış dır.

    Yazım yalnışları için şimdi den affınıza sığınıyorum beyler.

    Hepsini bir anda atıyorum yazmamı bekleme derdiniz olmasın amacım dikkat cekmek şuku kasmak yada enty girmek degil sadece size yaşadıklarımı aktarıp ders cıkartmanızı saglamak.

    -Yıl 2013 ingiltere de dil okulundayım. Biraz soguk bir insan oldugumdan pek kız arkadaşım olazdı, takii onu tanıyana kadar.

    -evet beyler cok uzatmak istemiyorum gereksiz detaylar ile sizleri sıkmak istemiyorum. Bu yüzden direk mevzuya giriyorum.. Cok sevdim beyler daha tanışalı 2 ay olmuştu ama hayatımın kalanını gecirecegim kadını buldum demiştim kendi kendime. Cok yazık.

    -kız ingiltere ye gelirken 4 yıllık ilişkisini yeni bitirmişti, aslında burdan bi anlam cıkarmam gerekirdi. En azından insan kendine şu soruyu sormalı ; orosbuluk yapmayamı geliyor amk ?

    -hergün dışarı cıkar deliler gibi sevişirdik. Birbirimizi cok sevmiştik, dönme zamanımız yaklaşmıştı artık, türkiye yi konuşmaya başlamıştık ayrı şehirlerde okuyorduk ilişkiyi nasıl sürdürecegimizi konuşur dururduk.

    -o gün geldi ve ucagımıza binip ülkemize döndük. Artık aramızda 400km vardı birbirimizi her an arar her an msj atardık. Her anımızı paylaşırdık. Ailelerimize bahsetmiştik birbirimizden.

    -kısa tatil de bitince okullarımıza döndük, ikimiz de yaşadıgımız şehirlerin dışında okuyorduk aramızda yine cok mesafe vardı ama sorun degildi cünkü sadece 1rer senemiz kalmıştı okul bitince hep beraber olacaktık ve ben onu sıklıkla görmeye gidecektim okudumgumuz süre boyunca da.

    -nihayet 2 ayın sonunda ilk defa onu görmeye gidiyordum yaşadıgım heycanı mutlulugu ve anlatılmaz nice hissi anlaymaya kelimeler yetmiyordu. Herşey benim için vahşet bir şekilde de sonlansa da o duyguları yaşamak gercekten güzeldi... Ve sonunda geldim sarıldık öpüştük koklaştık.. Hasret giderdik. Beyler cok özlemiştim gercekten cok...

    -gecen 1 haftanın ardından ayrılık günü gelmişti sürekli gezip eylenmiştik. Ama içimde bir burukluk vardı beyler gercekten ondan tekrar ayrılıp uzak kalacagım ihtimali degil başka bir histi o sanki.. Neyse beyler gerceten o hissi cok net hatırlayabiliyorum ama aktaramıyorum.

    -okuluma dönmüştüm fakat 1.5 ay sonra 2014 e girecektik bu yüzden tekrar onun yanına gidecektim. Cok zaman sayılmazdı sadece 1,5 ay. Ben döndükten sonra 1 hafta gecerekten aramıza bi sogukluk girmişti ne oldugunu anlamamıştım hicbirşeyi yalnış yapmamıştım ama soguduk işte. Daha sonra bu soguklugun ikimizde farkına vardık ve düzeltmeye calıştık.

    -zaman gectikce onun bana olan ilgisinin azaldıgını farketmeye başkadım mesajlarım karşılıksız kalıyorduk aradıgımda telefonlar acılmıyorudu fakat hicbir zaman bir tepki olarak göstermiyordu. Dersteyim uyuyordum gibi cevaplar alıyordum. Asıl yapmam gerekeni bu zamanlar yapmalıydım fakat yapmadım beyler ve hayatımın en acı anını yaşamaya hazırdım artık..

    -artık gitmeme sadece 2 hafta kalmıştı. Ve artık bana olan ilgisinin gercekten azaldıgını anlamıştım mesajlaşma ve aramalar cok azalmıştı (facetime) sık sık kavga yapardık. Benim o zamanlar yaşadıgım pigiboloji ; kendimi inandırmaya calışıyordum beyler onca olumsuzluga ragmen birbirimizi cok sevdigimizi düşünüp kendi uydurdugum sacmalıga kendim inanmaya calışıyordum cünkü onu kaybetmeyi düşünemiyorum.

    -yılbaşı geldi cattı ben otobus ile 6 saatlik yolculugun ardından onun yanındaydım artık. sahte bir gülümseme ile karşılandıgımı ilk bakışta anladım beyler ama dedim hala kendimi kandırmaya inandırmaya calışıyorum cünkü onu kaybetmet kabullnemeyecegim birşey.

    -birbirimize eskisi gibi davranmadıgımız cok acıktık artık ama ben bu durumun kıza sürede düzelecegini sadece birbirimizden uzak kaldıgından kaynaklandıgını düşünüydum.

    -yılbaşının onun arkadaş oldugu bir cift in evinde gecirecektik bana da uyardı kalabalık olmayı sevmişimdir. Ve oraya gittigimizde ilk defa tanıştıgım insanlar ile yılbaşı akşdıbını yaşamaya başladıgımızda onun artık bana karşı sogudugunu iyice anladım sanki onlara birleyler göstermeye calışıyordu. Beni bitirmiş kısa süre sonra hayatından cıkarmaya calıştıgını göstermeye belli etmeye calışıyordu arkadaşlarına, ben ise olan biteni viskimi yudumlayarak seyrediyordum.
    ···
   tümünü göster