/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +329 -71
    öncelikle şunu belirteyim her liseli böyledir demiyorum ama büyük bir kısmını bu şekilde tespit edebiliriz . muhabbeti yerinde ,olgun, taşaklı liseli beyinlerde var aramızda. neyse başlayalım

    evet liseli diyince aklımıza ilk ne gelir ?
    anancılık tabi ki birinci maddemiz bu

    1-) anancılık

    bir liselinin vazgeçilmez silahıdır, bunu kullanamayacağı yer yoktur dolayısıyla kendini kolayca ele verir, yalnız liselilerimizin anancılıklarında zeka belirtisi göremezsiniz ,gülemezsiniz ,hunharca tüm entrylerini eksilemek istersiniz ,sinirden köpürürsünüz. bu yönüyle kendilerini troll amaçlı anancılık yapan ,üstün zekalı ve komik sözlük üyelerinden ayırırlar ve asıl kimlikleri ifşa olur.

    2-) editlemeden edit yazarlar

    edit düzenlemek, düzeltmek anlamındadır ama bizim liseli tayfa bunu not düşmek için kullanır. sözlüğe yabancı oldukları için formatını tam olarak bilemezler . onlar için sözlük bir facebook sayfasında başlamıştır edit kelimeside ilk kez sözde inci felsefesi adı altında açılan liselilerin yetiştirildiği gruplarda karşılarına çıkmıştır . bu yüzden buraya geldiklerinde yabancılık çekerler, ortama ayak uyduramazlar alışkanlıklarından kurtulamazlar ve kolayca tespit edilirler.

    3-)mizahları küçük düşürme ve dalga geçme üzerine kuruludur

    böyle bir başlık görüyorsunuz sahibi istisnasız liselidir ha değilse bile beyni lisede kalmıştır . genelde popüler kültürden geri kalmış insanların dış görünüşleriyle dalga geçerler. her şey dalga konusudur bunlar için birinin giydiği kıyafet, diğerinin tipi veya engelli bir insanın hareketleri. vicdanları yoktur bu huur çocuklarının karşısındakini ezmek ve kendini yüceltmek tek amaçtır böylece kendi içlerindeki ezilmişliklerinden kurtulmaya çalışırlar .

    4-) dini ve milli değerlere fütursuzca küfür ederler

    belli bir yaş grubunun üstündeki insan bunu yapmaz beyler artık olgunlaşmıştır beyni bir şeylerin farkındadır o yüzden böyle biri varsa liselidir veya liseli beyni taşıyordur . geneli ateist olur ve komünist takılırlar . vatan devlet din iman umurlarında değildir tek dertleri yeni malzemeler bulup ezik mizahlarına kendi iqlarındaki insanlarla gülmektir .

    5-) bir yerde prim varsa o kişi liselidir

    bugün hangi başlıklar tutuyor ? ayar verme evet liselimiz oradadır hemen başlar ona verdiğim süper ayar şuna verdiğim über ayar diye . diğer gün milliyetçilik mi tutuyor ? konuyla alakası olmayan liselimiz kulaktan duyma bilgilerle birden en ala milliyetçi kesilir başımıza . kısaca ne satıyorsa ona yönelir bizim çıkarcı küçük dostumuz.

    6-) vatan millet sevdalıları

    bunların tamamı böyle olmasada bir bölümünü böyledir o yüzden onları ele almak gerek sanırım 4. maddenin biraz karşıtı gibi görünsede sonuç aynıdır. vatanında milletinde güvenliği bunlardan sorulur . ellerindeki klavyeyi G-3'müş gibi kullanırlar adeta. biri ülkeye laf mı etti milliyetçi damarları kabarır sosyal medya üzerinden o ülkeyi işgal edip vatanı kurtarırlar . geneli ülkücü olur ,tengri biz menen lafı ağızlarından düşmez . ama vatan da millette umurlarında değildir aslında.

    ve liseli okumasa bile bu entryi eksileyecek kişidir
    ···
   tümünü göster