/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 1.
    +3 -4
    seviyeyi yükseltme bin
    ···
    1. 1.
      +7 -5
      Üstte kalsın diye yazıyorum helal et.
      Milleti kandırma pekekent literatürde Turan ırkı diye bir şey yok Kafkas Negrid ve Mongoloid var Turanid diye birşeye rastlayamazsınız bu arkadaş ülkücülerin gaza gelmek için girdiği sitelerden bilgi almış olay bu.
      özet:Yalan inanmayın, Türkler Mongoloiddir.
      Edit:Eksileyenin tipi Mongoloid değil kuyruk acısı var
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        ülkücüleri gaza getirmek istesem bahçelinin ermeni olduğunu yazmam oraya. turanid var mı yok mu konusu antropoloji forumlarında sayfalarca tartışıldı, turanid ırkı var ve europid-mongoloid melezine deniyor. ben aylardır bu konuyu araştırıyorum kardeşim iki dakikada bir yerde okuďuğunu buraya yazma. ayrıca tamamen mongoloidsen türk değilsin demektir
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        Bizde araştırıyoruz kardeşim tek araştıran sen değilsin. Sana tavsiyem yabancı sitelere ve daha çok bilimsel yerlere takıl. Kurganlardan çıkan iskeletlerin haplogrupları vs. araştır. O zaman bana katılırsın. ilk araştırmaya başladığımda senin gibi düşünüyordum ne zaman bilimselliğe geçtim fikrim değişti. Bu arada Türkler Mongoloiddir, Moğollarla aynı kökendendir. En güzel örneği ise Amerika yerlileridir. Dilleri Türkçeye benzer, akraba dillerdir. Ve hepside birer Mongoloiddir.
        ···
      3. 3.
        -2
        dilin umrumda değil, kırgızlar tarihte türkler tarafından asimile edilmiş bir millet ve şuanki kırgızistanın kıpçak kökenliler dolu olması, yani turanid olduğunu geçersek asıl kırgıxlar yani tuvalılar mongoloid özellik taşıyor turanidden apayrı olarak. ayrıca bu west turanid fenotipi nerden cıkıyor o zaman zütümüzden surat mı uydurduk?
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      Mete Hanin resmine bakarsan Türklerin mongolid değil Turanid olduğunu göreceksin zaten Turanid de beyaz kafkas ırkı ile çekik gözlü sarı irkın karışımı ile ortaya çıkmıştır
      ···
   tümünü göster