/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +330 -67
    tamam amk ele geçirdiler burayı her yerdeler ama dine imana karışmasın şu dıbına koyduğumun çocukları

    adam allah neden konuşmuyor diye soru soruyor lan bir de ciddi cevap bekliyor

    hadi konuştu diyelim herkeste varlığından haberdar kanıtlandı yani peki ne olacak şimdi ? herkes istisnasız iman edecek e bu sınavın mantığı ne herkes geçecekse?

    dıbına koyduğumun liseli sünepesi oturmuş benim dinime imanıma peygamberime sövüyor bende elim kolum bağlı duruyorum ben kalksam ana bacı sövsem bu huur çocuğuna diyecek ki işte tatlı su müslimleri toplandı saygınız yok yobazlar hedehüde..

    şu modlarada anlam veremiyorum hiç inanç altincisine bakmıyor musunuz birader ? burada ne huur çocukları barınıyor farketmiyor musunuz? tamam siz inanmıyor olabilirsiniz ama saygı saygı diye dolanıyorsunuz ya ortada o saygınız herkese olacak .

    yoksa ne yapacağınızı mı bilmiyorsunuz ? çözüm basit aog denen yannan kürek bir gruba bile yaş koşulu ile girebiliyorsun sende bu tarz altincilere yaş koşulu getireceksin ama öyle küfürlü altincisindeki gibi bu başlık +18 dir görmek için giriş yapınız gibi aptalca bir şey olmayacak
    bir şey yapıyorsanız adam gibi yapın amk reklam paralarını yemeyi biliyorsunuz sadece sözlük kendi kaderinde resmen gibleyen yok
    ···
   tümünü göster