1. 1.
    +120 -19
    !!! ÖNEMLi NOT !!!: Beyler en altada yazdığım gibi. sakın araştırmadan veya bir doktora danışmadan kullanmayın. (Bilinçsiz kullanımdan dolayı oluşabilecek etkilerden sorumlu değilim.)

    Beyler her yolu denedim bi gibe yaramadı. konuşurken zorlandım, kendimi ifade edemedim, değişemedim ve insan içine çıkamadım diyorsanız bunu okumaya devam edin. (Ciddiyetle okuyacaklar devam etsin)

    Çoğumuz cesareti olmadığı ve yeterli özgüvene sahip olmadığı için. erkek veya kız farketmeden insanlarla iletişimde zorlanıyor, gelip kendini bu tarz sitelerde ifade ediyor. dışarıya çıkamıyor. bir ortama girdiğinde kendini kötü hissediyor hatta bazılarımızın eli yüzü bile kızarıyor. belki bu küçüklükten gelen bir şeyde olabilir. ama böyle böyle nereye kadar gidecek bu aq ? diğer binler gibi hayatınızı yaşamak sizlerin/bizlerinde hakkı. Eğer her yolu denedim bi gibe yaramıyor diyorsanız. kendinizi belli edin. dinlemek isteyen yeteri kişiye ulaşırsak anlatmaya başlayacağım.

    EDiT1: Yorumlarda araya araya zorlanarak okumayın diye. hepsini bu entry altında editleyerek yazacağım.

    EDiT2: Beyler öncelikle bu gibik sokuk yaşam tarzından kurtulmaya inanmalısınız. Bunu söylemek çok klişe ama kesinlikle doğru. Evet öncelikle inanacağız. Sonraki adımda bunu uygulamaya geçirmemiz gerekiyor. Peki neyi uygulamaya geçireceğiz ? işte bunları;

    1.Yiyecek düzeni: ben bunu sevmem ben şunu sevmem demeyeceksiniz. Sebze/meyve ne varsa yiyeceksiniz. Bu durumda kesinlikle fast food yemeyi bırakmak gerekiyor. Neden diye soracak olursanız çünkü yüzde yağlanma ve sivilcelerin çıkmasında en büyük etkenlerden biri bu tür yiyecekler. Yüzümüzden nefret etmemek için bunları bırakmamız gerekiyor.

    2.Hijyen düzeni: Kahkaha attığın zaman ortaya çıkan yarısı çürümüş sarı dişlerin görüntüsü kızların sizden soğumasının en büyük sebeplerinden biri. Üşenmeyeceksin günde en az 2 kez itina ile o dişlerini fırçalayacaksın arkadaşım.
    Ek olarakta 'listerine' kullanmanızı öneriyorum. (Bu aşamada ağız kokumuzu ve görüntüsünü güzelleştiriyoruz) Daha sonra yüzünüze uygun bir bakım kremi alıyorsunuz bunu düzenli olarak sürüyorsunuz. Saçınız içinde size önereceğim şampuan -Gliss - Schwarzkopf- olacak. Yine aynı şekilde
    kendi saç türünüze göre olanını alıp kullanın. (Eğer maddi durumunuz yeter iste Gliss saç kremi ve saç maskesini kullanmanız saçınızı daha dikkat bakımlı ve dikkat çekici bir hale getirecektir.)

    3. Benim asıl sorunum görüntümde değil aq. özgüvenim '0' diyorsan. Direkt bunu oku arkadaşım;

    Bu sorunun asıl adı 'sosyal fobi' olarak geçer. Kimisi verir parayı pgibologa gider bi gibe yaramaz. Size anlatacağım yol bizzat kendi uyguladığım ve sonuç aldığım bir yol olacak. Beyler ilaç kullanacağız. Son çare budur. Peki ne kullanacağız derseniz. Ben prozac, risperdal, paxera vs. her taku kullandım neredeyse. Doğru dürüst sonuç aldığım ilaç 'paxera(paxil)' oldu. Eczanelerde reçetesiz bir şekilde satılıyor. Ama siz garanti olsun ben bilmediğim şeyi kullanmam derseniz. Devlet hastanesinde bir pgibiyatriste gidip derdinizi anlatın ve bu ilacı kullanmak
    istediğinizi söyleyin. Peki bu ilacı kullanınca ne olacak?

    1- Hayat gibinizde olmayacak
    2- Kilo alıp veya vereceksiniz (bu kişiden kişiye değişiyor.)
    3- Kaybedecek bir şeyiniz olmadığını anlayacaksınız.
    4- Karşılaştığınız her insanlar konuşmak isteyeceksiniz.
    5- Sürekli mutlu ve hareketli hissedeceksiniz. Evin içinde oturmak size boş gelecek. Dışarı çıkıp çeşitli şeyler yapmak isteyeceksiniz
    6- O kadar mutlu olacaksınız ki yolda yürürken gördüğünüz insanlara selam verme isteği gelecek içinizden ve aranızdan verenler bile olacak.
    7- Hiçbir şeyi kafanıza takmayacaksınız. Utanmadan istediğiniz insana açılıp duygularınızı ifade edebileceksiniz. Unutmayın kaybedecek hiçbir şeyiniz yok!

    Kullanım ve etki süresi: Genelde ilk başlarda yarım yarım kullanılması tavsiye edilir, çünkü alışma durumu vardır. Etkisini hemen görmeniz olağan dışıdır.
    Çünkü emek vermeden hiçbir şey olmaz. Sabredeceksiniz düzenli olarak ilacınızı kullanıp yaklaşık 2-3 hafta içinde etkisini almaya başlayacaksınız.
    Peki etki verdiğini nasıl anlarım? derseniz. Bunu kendinizi yukarıdaki aşamaları yaparken bulduğunuz anda etki aldığınızı anlayacaksınız.

    NOT: Beyler bu tür ilaçlar illa ki yan etki gösterecektir. Araştırmadan etmeden sakın benim yazdığım bu yazıyla kullanmaya kalkmayın. Uykunuzu arttırıp uzun süre uykulu gezebilirsiniz. Kimisine görede hiç uyutmuyor. (Yanlış ve araştırmadan kullanılan ilaçların sorumluluğunu üstüme almıyorum.)

    EDiT3: Beyler eğer okuyorsanız beğenin veya kendinizi belli edinde gönderi üste çıksın. Herkes faydalansın
    ···
   tümünü göster